Πιστοί στην παράδοση και στην ποιότητα

2904 Επισκέψεις στο άρθρο

Με σεβασμό στην παράδοση και την πολύτιμη κληρονομιά τα Ζαχαροπλαστεία Μαυροειδής, συνεχίζουν να προσφέρουν τις ξεχωριστές Κεφαλλονίτικες συνταγές, συνδυάζοντας ποιότητα και καλαισθησία από το 1918!

Με σεβασμό στην παράδοση και την πολύτιμη κληρονομιά τα Ζαχαροπλαστεία Μαυροειδής, συνεχίζουν να προσφέρουν τις ξεχωριστές Κεφαλλονίτικες συνταγές φτιαγμένες με μεράκι, τα ίδια πάντα αγνά υλικά, συνδυάζοντας ποιότητα και καλαισθησία από το 1918!

Τα τραπέζια μπροστά στη μεγάλη πλατεία με τον φύκο και ο αρωματικός ελληνικός καφές με την  αμυγδαλόπιτα θα σας ταξιδέψουν.

Στο εργαστήριο του Ζαχαροπλαστείου Μαυροειδής χρησιμοποιούνται αγνά υλικά όπως γάλα, αυγά, μαύρη ζάχαρη, μέλι, φρέσκο βούτυρο, φρέσκα φρούτα αλλά και εξαιρετικές σοκολάτες που αποτελούν τα συστατικά των γλυκών, ενώ παράλληλα ειδικό τμήμα ελέγχου ποιότητας, πιστοποιεί καθημερινά την άψογη, ασφαλή και ποιοτική εκτέλεση των συνταγών.

Τα Ζαχαροπλαστεία Μαυροειδής σας περιμένουν για να σας προσφέρουν αυτό που μπορούν καλύτερα από τον καθένα. Την απόλαυση ενός γλυκίσματος.