Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa: Υπηρεσίες πολυτέλειας

4529 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Πλειάδων Γη Mountain Resort &Spa, αποτελείται από 20 ανεξάρτητες σουίτες, ιδανικές για στιγμές απομόνωσης, για οικογένειες που αγαπούν την εξοχή αλλά και παρέες που αναζητούν μια διαφορετική πρόταση για τις χειμερινές τους διακοπές. 

Το Πλειάδων Γη Mountain Resort &Spa, αποτελείται από 20 ανεξάρτητες σουίτες, ιδανικές για στιγμές απομόνωσης, για οικογένειες που αγαπούν την εξοχή αλλά και παρέες που αναζητούν μια διαφορετική πρόταση για τις χειμερινές τους διακοπές και βρίσκεται στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας.

Ανακαλύψτε έναν τόπο όπου οι διακριτικές υπηρεσίες πολυτέλειας ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη διαμονή του επισκέπτη, προσφέροντας στιγμές απόλυτη χαλάρωσης και ηρεμίας τόσο στα δωμάτια, όσο και στους υπόλοιπους χώρους του ξενοδοχείου.
Στο εστιατόριο θα δοκιμάσετε όχι μόνον ελληνική κουζίνα μοναδικής νοστιμιάς και άψογης εκτέλεσης αλλά και καλοφτιαγμένα πιάτα από την διεθνή κουζίνα, μέσα σε ατμόσφαιρα κομψότητας και πολυτέλειας. Οι γεύσεις και τα πιάτα ανανεώνονται ανάλογα με την εποχή, ενώ προτεραιότητα του σεφ του εστιατορίου είναι ο συνδυασμός της άριστης ποιότητας των υλικών, των τοπικών παραδοσιακών προϊόντων και των παλαιών Ελληνικών συνταγών. Καταφέρνει, έτσι, να σας ξυπνά τις μνήμες από τις γεύσεις του πατροπαράδοτου κυριακάτικου οικογενειακού τραπεζιού.

Ακόμη, στο Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa θα βρείτε ένα από τα πιο πολυτελή και σύγχρονα ορεινά spa της Ελλάδας. Απολαύστε το κολύμπι στην πισίνα, χαλαρώστε στο χαμάμ και αφεθείτε στη μοναδική εμπειρία του υδρομασάζ.

Αναζωογονήστε το σώμα σας στον χώρο του γυμναστηρίου με προγράμματα άσκησης που ταιριάζουν στις προσωπικές σας ανάγκες και κάντε θεραπείες με εκλεκτά επώνυμα προϊόντα σε έναν εντυπωσιακό χώρο εξαιρετικής αισθητικής για απόλυτη ηρεμία, πνευματική και σωματική ισορροπία. Και όλα αυτά με θέα τη μοναδική μυθική Ζήρεια. 

Ο χώρος, η μουσική, τα χρώματα, ο φωτισμός, το προσωπικό, τα προϊόντα περιποίησης, όλα έχουν επιλεγεί με προσοχή και φροντίδα με μοναδικό στόχο, οι επισκέπτες να αφήσουν πίσω το άγχος και την κούραση της καθημερινότητας και να ανακαλύψουν τα μυστικά της ομορφιάς...