Ποιότητα premium για απαιτητικούς!

Διαβάστηκε από 3288 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/5/2019

Premium ποιότητα προϊόντων και ευρεία γκάμα! Ο ιδανικός συνδυασμός για κάθε πελάτη!

 
H Coffeeland στη Θεσσαλονίκη με ποικιλία προϊόντων που ξεχωρίζουν για την “premium” ποιότητά τους καθιερώνεται και ξεχωρίζει αμέσως για την σύγχρονη αντίληψη και ευελιξία της, την ευρεία γκάμα των προϊόντων της, την αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα, τις καλές τιμές και τέλος στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

H εταιρεία Coffeeland δηµιουργείται τον Απρίλιο του  1999 στη Θεσσαλονίκη, µε σκοπό την διάθεση και αντιπροσώπευση προϊόντων υψηλής ποιότητας στο χώρο των τροφίµων και ποτών.

Αναπτύσσοντας µε ταχείς ρυθµούς τις δραστηριότητές της, καθιερώνεται και ξεχωρίζει αµέσως για την σύγχρονη αντίληψη και ευελιξία της, την ευρεία γκάµα των προϊόντων της, την αυστηρή προσήλωση στην ποιότητα, τις καλές τιµές και την άµεση εξυπηρέτηση των πελατών της.

Σήµερα η Coffeeland µον. ε.π.ε. αποτελεί µια δυναµικά εξελισσόµενη εταιρεία, η οποία, διευρύνοντας διαρκώς της δραστηριότητές της και τα προϊόντα της, αγκαλιάζει ένα σηµαντικό µέρος της αγοράς HO.RE.CA.
Επίσης, η εταιρία έχει μπει δυναμικά και στο χώρο του retail με μεγάλες συνεργασίες σε όλη τη χώρα και κυρίως με τα καταστήματα λιανικής και cash n carry της Μασούτης Α.Ε.

Οι πωλήσεις τα τελευταία δεκαοχτώ (18) χρόνια παρουσιάζουν συνεχώς αύξηση, καθώς η εταιρεία εξυπηρετεί ένα σύνολο 1.200 ενεργών πελατών, στους νοµούς Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής. Ταυτόχρονα έχει επεκταθεί σηµαντικά και στην υπόλοιπη Ελλάδα µέσω του χονδρεμπορίου. Με  μεγάλη προσπάθεια, έχει στηθεί ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών σε κάθε νομό της χώρας και μπορεί κανείς να βρει τα προϊόντα της εταιρίας, σε κάθε γωνιά της Ελλάδος

Το 2012 ξεκινάει μια ακόμη επιτυχημένη συνεργασία με την εταιρία Procaffe S.p.A. της Ιταλίας και την ένταξη της Coffeeland, στην οικογένεια του δικτύου των αντιπροσώπων του espresso Bristot, για την Ελλάδα.

Τέλος, το Μάιο του 2013 ιδρύεται η εταιρεία Coffeeland Dubai µε βασικό σκοπό της δραστηριότητάς της, την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στα Ηνωμένα Αραβικά Εµιράτα. Παράλληλα δραστηριοποιείται στην κατασκευή - franchise περιπτέρων και στάντ µε το brand name “Coffeeland Iced Room”, όπου διανέµονται κατά κύριο λόγο κρύα ροφήματα. Η αγορά των Εμιράτων έχει δώσει τεράστια ώθηση στις εξαγωγές της Coffeeland και κατορθώνει σιγά σιγά να βάλει τα ελληνικά προϊόντα, στην καρδιά των Ελλήνων καθώς και αλλοδαπών που ζουν και εργάζονται εκεί.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 22000 από τον φορέα πιστοποίησης TUV ΕΛΛΑΣ Α.Ε. καθώς επίσης διαθέτει βεβαίωση του Φορέα Επιμένων Ελληνικά.

Μπορείτε να παραγγείλετε και online στο νέο και μοντέρνο e-shop της Coffeeland που θα βρείτε εδώ!

 

που να μεινετε - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 • Ο πρεσβευτής της ιδανικής φιλοξενίας

  Για διακοπές, διασκέδαση ή για επαγγελματικούς λόγους, το συναίσθημα που θα αποκομίσετε από την άψογη εξυπηρέτηση στο ξενοδοχείο Ambassador στη Θεσσαλονίκη, θα είναι κάτι που θα συζητάτε για καιρό. Εντυπωσιακό ως κτίριο, προσφέρει μοναδική πανοραμική θέα προς την πόλη και τον Θερμαϊκό Κόλπο.
   23920 21 200-3 Περισσότερα
 • Διαμονή με θέα τον Θερμαϊκό!

  Στο Philippion Hotel στη Θεσσαλονίκη έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη διαμονή σας με θέα στην πόλη, τον Θερμαϊκό και τις κορυφές του Ολύμπου. Διαθέτει δωρεάν φυλασσόμενο πάρκινγκ και δωρεάν μετακίνηση, με ιδιόκτητα πούλμαν, από και προς το κέντρο της πόλης.
   2310203320 Περισσότερα
 • Για αυτούς που η ποιότητα είναι απαίτηση

  Με τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο Rotonda βρίσκεστε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης. Επιλέξτε ποιότητα, εξαιρετική τοποθεσία δίπλα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης, με δωρεάν πρωινό σε μπουφέ, δωρεάν χώρο στάθμευσης και φιλικό προσωπικό!
   2310517121, 23105171219 Περισσότερα

τι να κανετε - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 • Γευστική ιεροτελεστία

  Στην Πάντερμο στη Θεσσαλονίκη απολαύστε καθημερινά και επί 24ώρου βάσεως τη μοναδική γευστική ιεροτελεστία του πατσά καθώς και όλες τις σπεσιαλιτέ του παραδοσιακού εστιατορίου. Όλα μαγειρεμένα με μεράκι και προσοχή με τον παραδοσιακό τρόπο για να ικανοποιηθεί και ο πιο απαιτητικός πελάτης. Περισσότερα
 • Ποικιλία με premium ποιότητα

  H Coffeeland στη Θεσσαλονίκη με ποικιλία προϊόντων που ξεχωρίζουν για την  “premium” ποιότητά τους, αποτελεί τη νούμερο 1 επιλογή για τον καφέ, τα ζεστά ή κρύα ροφήματα και το γλυκό ή αλμυρό snack για το σπίτι ή την επιχείρησή σας!
   2310538769, 2310508546 Περισσότερα
 • Γλυκειά εστίαση με... έξυπνα γλυκά

  Στον Χατζή στη Θεσσαλονίκη, θα βρείτε ό,τι τραβάει η όρεξή σας από γλυκά και λιχουδιές για τα παιδιά, από λευκή μέχρι πικρή σοκολάτα και σιροπιαστά με κρέμα, στα οποία φημίζονται οι βόρειοι. Επιλέξτε μέσα από μια ευρεία γκάμα έξυπνων γλυκών, του σήμερα, είναι φρέσκα, νόστιμα και ευπαρουσίαστα.
   2310221655 Περισσότερα