Ποιοτικές και ξεκούραστες στιγμές

Διαβάστηκε από 1486 αναγνώστες

Μαγευτική διακόσμηση με πέτρα και χρωματιστό ξύλο. Επτά πολυτελείς αυτοεξυπηρετούμενες σουίτες. Αυστηρή επιλογή υλικών. Για ποιοτικές και ξεκούραστες στιγμές.

 
Όταν η πέτρα συνδυάστηκε με το χρωματιστό ξύλο και τα ιδιαίτερα διακοσμητικά, δημιουργήθηκαν οι επτά πολυτελείς αυτοεξυπηρετούμενες σουίτες του ξενώνα Γιογκαράκης στο πανέμορφο Διακοπτό.

Οι σουίτες, μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως έξι άτομα, ενώ το μεγαλύτερο τετράκλινο διαθέτει και κουκέτα για τα παιδιά. Τα τέσσερα διαμερίσματα στο ισόγειο και άλλα τρία διαμερίσματα στον πρώτο όροφο  διαθέτουν τραπεζαρία, σαλόνι με τζάκι, ιταλικές κουζίνες πλήρως εξοπλισμένες και ευρύχωρο μπαλκόνι.

Στο ψυγείο σας περιμένει ένα πλήρες πρωινό με φρέσκα αυγά, ντόπια πορτοκάλια, ψωμί από τον παραδοσιακό φούρνο του χωριού και άλλες λιχουδιές που υπογράφει το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες έχουν φροντίσει την παραμικρή λεπτομέρεια.
 
Μέγιστη άνεση και υψηλή αισθητική που χρειαζόμαστε όλοι για ποιοτικές και ξεκούραστες στιγμές.
 
Τέλος, το συγκρότημα διαθέτει πάρκινγκ αλλά υπάρχει και στάση τοπικής συγκοινωνίας έξω από τον ξενώνα.
 

 

που να μεινετε - ΠΑΤΡΑ - ΑΙΓΙΟ - ΖΑΡΟΥΧΛΑ

  • Από άλλη εποχή

    Ο «Πύργος της Ζαρούχλας» ένα ιστορικό διατηρητέο πυργόσπιτο στην Ζαρούχλα, που έχει αναπαλαιωθεί από τους ιδιοκτήτες του με πολλή αγάπη και φροντίδα, σας περιμένει για να κάνει τις διακοπές σας... βγαλμένες από άλλη εποχή!
     2696033934, 2106439488, 6972092005 Περισσότερα