Πολυτέλεια και αρχοντιά

2694 Επισκέψεις στο άρθρο

Σε ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα σημεία του Καλάμου, ένα από τα πιο γραφικά χωριά του Πηλίου, βρίσκεται το συγκρότημα με μεζονέτες «Symmetron».

 
Ένα συγκρότημα που προσφέρει ομορφιά και πολυτέλεια στους άνετους χώρους του, εξασφαλίζοντας σας ευχάριστη διαμονή για διακοπές όλο το χρόνο. Το «Symmetron» διαθέτει συνολικά 9 μεζονέτες, που προσφέρουν ευχάριστη και άνετη διαμονή με μια νότα πολυτέλειας και παραδοσιακή αρχοντιά στις σουίτες τους. Όλοι οι χώροι και οι σουίτες έχουν διακοσμηθεί με παραδοσιακές τεχνοτροπίες πέτρας και ξύλου, που δημιουργεί μια ιδιαίτερα ζεστή και αυθεντική ατμόσφαιρα. Όλα τα δωμάτια έχουν τζάκι, καθώς και κλιματισμό και κεντρική θέρμανση.

Οι μεζονέτες διαθέτουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, plasma TV, πρόσβαση στο internet και όμορφη διακόσμηση με καλόγουστα και λειτουργικά έπιπλα, ενώ υπηρεσία καθαρισμού λαμβάνει χώρα κάθε τρεις μέρες. Οι μεζονέτες είναι δύο επιπέδων όπου στα επάνω επίπεδα βρίσκεται υπνοδωμάτιο με ένα διπλό κρεβάτι ή δύο μονά. Επίσης υπάρχει καναπές - κρεβάτι 1 ατόμου για επιπλέον φιλοξενούμενους. Στο κάτω επίπεδο βρίσκονται η κουζίνα και το καθιστικό με τη τραπεζαρία.

Οι σουίτες είναι επίσης πλήρως επιπλωμένες και εξοπλισμένες με όλα τα κομφόρ. Δύο από τις σουίτες έχουν 2 υπνοδωμάτια, ενώ η τρίτη έχει ένα υπνοδωμάτιο. ‘Ολες οι σουΐτες διαθέτουν υδρομασάζ και χρηματοκιβώτιο και TV. Για την ασφαλή στάθμευση των αυτοκινήτων υπάρχει ιδιωτικός χώρος Parking. 

Οι ένοικοι από τις μεζονέτες και τις σουίτες, μπορούν να απολαύσουν το πρωινό τους γεύμα αλλά και τα υπόλοιπα γεύματα της μέρας στο εστιατόριο. Να σημειωθεί ότι το πρωινό προσφέρεται σε πλούσιο μπουφέ και αποτελείται από σπιτικές γεύσεις με τοπικά προϊόντα.  Οι χορτοφάγοι θα απολαύσουν αποκλειστικά vegetarian πιάτα που θα τους ικανοποιήσουν απόλυτα. Επίσης μπορούν να απολαύσουν το ποτό ή τον καφέ τους στη παραλία, καθώς υπάρχουν στη διάθεση τους, ξαπλώστρες και ομπρέλες θαλάσσης, για χαλάρωση και προστασία από τον καλοκαιρινό ήλιο.