Πρότυπο φιλοξενίας και απόλαυσης

2501 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Kythea Resort στα Κύθηρα είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί καθιερώνοντας νέα πρότυπα ποιότητας στο χώρο της ελληνικής κλασικής φιλοξενίας.

Το Kythea Resort στα Κύθηρα είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί καθιερώνοντας νέα πρότυπα ποιότητας στο χώρο της ελληνικής κλασικής φιλοξενίας. Οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, η φιλική διάθεση του προσωπικού και η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, το κατατάσσουν στις κορυφαίες επιλογές διαμονής στο νησί.

Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική του ξενοδοχείου βρίσκεται σε αρμονία με το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και τονίζεται από το λαμπερό φως του ήλιου.

Το Kythea Resort , διαθέτει αίθουσα υποδοχής με bar, εντυπωσιακή βεράντα, εστιατόριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, εξωτερική πισίνα με pool bar και χώρο στάθμευσης.
Νιώστε στιγμές χαλάρωσης μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον που ανταποκρίνεται απόλυτα στις επιθυμίες σας.

Από νωρίς το πρωί και έως τις νυχτερινές ώρες, ο χώρος της πισίνας αποτελεί ένα μαγευτικό μέρος στα Κύθηρα. Βουτήξτε στα δροσερά νερά της πισίνας και απολαύστε τον μεσογειακό ήλιο σε μία μοναδική εμπειρία χαλάρωσης. Παραδοθείτε σε ξεχωριστές στιγμές αναζωογόνησης με εξαιρετική θέα στο Αιγαίο, πίνοντας ένα παγωμένο κοκτέιλ με τη συνοδεία πεντανόστιμων σνακ. Ένα υπέροχο μέρος για να απολαμβάνετε νωχελικά πρωινά και ρομαντικές βραδιές, παρέα με το δροσιστικό αεράκι  και την εκπληκτική θέα!