Πρωτοποριακή ευχαρίστηση

Διαβάστηκε από 1815 αναγνώστες

Αντικρίζει τον Βράχο της Έδεσσας, την ακρόπολη της αρχαίας Έδεσσας, τους Μύλους, το Κανναβουργείο και τους μαγευτικούς καταρράκτες. Με τόσα δελεαστικά τοπία σου υπόσχεται το ασύγκριτα υπέροχο.

 
Το ξενοδοχείο Αιγαί περιβάλλεται από κερασιές και αιωνόβια πλατάνια, σου προσφέρει ένα ήσυχο περιβάλλον για ξεκούραση και σε εμπνέει σαν ταξιδιώτη και επισκέπτη να μείνεις σε ένα από τα 32 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια του. Η πρωτοποριακή επίπλωση σε προδιαθέτει ευχάριστα για τη μέρα σου, είτε τώρα αρχίζεις είτε η στιγμή που αράζεις μόλις έφτασε. Έχεις μία ευρεία γκάμα επιλογών για τη διαμονή σου, στις οποίες φυσικά βρίσκεις και το τζάκι ή το τζακούζι. Παίρνεις το πλούσιο πρωινό σου, παίζεις επιτραπέζια στο ευρύχωρο σαλόνι με θέα τη φύση και τα ανθισμένα δέντρα, συνεχίζεις για μια πολιτιστική εκδρομή ευεξίας και ανανέωσης ή φυσικής έκστασης στο φράγμα Αλιάκμονα, στο μαύρο δάσος ή στη λίμνη Βεγορίτιδα. Όταν έχεις τόσα πολλά φυσικά και πολιτιστικά αξιοθέατα τριγύρω, το ξενοδοχείο Αιγαί σου δίνει την ευκαιρία να τα δεις από πρώτο χέρι και να συνδυάσεις εμπειρία και μοναδικότητα σε μία και μόνο εξόρμηση. Με αγάπη και περιέργεια απλά θα το λατρέψεις.   

Tags: ΕΔΕΣΣΑ
 

που να μεινετε - ΕΔΕΣΣΑ

  • Εμπειρία στην πιο σαγηνευτική γωνιά

    Το Hotel Spa Nymfes είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν μια σαγηνευτική γωνιά της χώρας μας, τον μοναδικό τόπο των Λουτρών Πόζαρ και να γνωρίσουν την ομορφιά, τη γαλήνη και τις πολύτιμες ιαματικές ιδιότητες των νερών.
     2384091570, 2384091571 Περισσότερα
  • Η αποθέωση της φύσης

    Εκεί που ο πολιτισμός παραχωρεί τη θέση του στα πλατάνια της φύσης και των αιώνων βρίσκεται κτισμένος ο "ΝΟΣΤΟΣ". Η παραδοσιακή εικόνα, η ώχρα των τούβλων και τα ξύλινα παραθυρόφυλλα ενσωματώνουν αρμονικά το κτίριο στη φύση.
     2384091510 Περισσότερα

τι να κανετε - ΕΔΕΣΣΑ