Ρομαντισμός, ζεστασιά και χαλάρωση

1437 Επισκέψεις στο άρθρο

Απολαύστε φιλοξενία που αποπνέει σπιτική θαλπωρή σε ένα χώρο όπου είναι όλα αρμονικά δεμένα. Εκεί που προκύπτει η Αρμονία…

Αρμονία, ένας μικρός ιδιαίτερος ξενώνας (Α κατηγορίας) στην Ορεινή Κορινθία,  προσφέρει πολυτελή διαμονή με ρομαντισμό σε ένα περιβάλλον ζεστασιάς και χαλάρωσης.

Με σεβασμό στην παράδοση του τόπου, ένα κτίριο του 1870 αποκαταστάθηκε για να εξυπηρετήσει όλες τις σύγχρονες ανέσεις, διατηρώντας όλα εκείνα τα στοιχεία που μείναν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου. Την πέτρα, το ξύλο, το σίδερο, τα υπέρθυρα, τις καμάρες και τις εσωτερικές αυλές της Ορεινής Κορινθίας.

Τα χειροποίητα σκαλιστά έπιπλα, τα αντικέ φωτιστικά, οι δαντελένιες κουρτίνες, οι πίνακες και τα είδη διακόσμησης ρομαντικού στύλ, διαλεγμένα με μεράκι και φροντίδα, δίνουνε μια μοναδική αισθητική στο χώρο του ξενώνα.

Η Αρμονία είναι ένας ξενώνας για όλες τις εποχές του χρόνου και για αποδράσεις στην Ορεινή Κορινθία. Την άνοιξη θα απολαύσετε την ανθισμένη φύση με τους υπέροχους χρωματισμούς, το καλοκαίρι το δροσερό αεράκι κάτω από τη σκιά του πλατάνου του χωριού, μετά το μπανάκι σας στην κοντινή παραλία του Κιάτου, το φθινόπωρο τη μυρωδιά του χώματος και το χειμώνα το χιονισμένο τοπίο και τη δύναμη του βουνού.