Σαν ταξίδι σε ταινία

3061 Επισκέψεις στο άρθρο

Η ατμόσφαιρά του σας κάνει να νιώθετε πρωταγωνιστές σε μια υπέροχη ταινία.

Εκεί που η ιστορία και η παράδοση συναντούν την άγρια και ιδιαίτερη ομορφιά του άνυδρου και βραχώδους τοπίου, θα πας στον ξενώνα Πετρίτη για να δεις τη Μάνη να απλώνεται στα πόδια σου.

Εδώ, το βουνό σμίγει με τη θάλασσα και η ελιά με τα βότανα και τα αγριολούλουδα. Αγέρωχα, ανεξιχνίαστα και εντυπωσιακά γοητευτικός, ο Πετρίτης σου κλείνει το μάτι να τον ανακαλύψεις. Χτισμένος αποκλειστικά από φυσικά υλικά, πέτρα, ξύλο & κεραμίδια παλιά για τη στέγη, σου αφήνει την εντύπωση ότι μόλις ταξίδεψες σε ταινία ρομαντικού προορισμού και επιτέλους θα χαρείς αυτά που εκθειάζουν όλοι ανά την Ελλάδα για τη Μάνη: μοναδική αρχιτεκτονική, υπέροχο τοπικό φαγητό αλλά και φύση ανυπέρβλητη.

Εναρμονισμένος με το περιβάλλον, ο ξενώνας Πετρίτης που έχει εξωτερικά έντονα τα στοιχεία του μανιάτικου σπιτιού, σε βάζει σε διάθεση ανοιξιάτικη ενώ δεν θέλεις να αποχωριστείς την πολυτέλεια που σου προσφέρει. Μπρούτζινα κρεβάτια, περίτεχνα κεφαλάρια, μεγάλα μπάνια με ανάγλυφα μάρμαρα, όλα αυτά δίκαια σε καθηλώνουν μέσα στη ζεστή τους ατμόσφαιρα για να νιώθεις ο μεγάλος θεωρητικός της επανάστασης την ώρα που απολαμβάνεις το υδρομασάζ σου με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Τι άλλο, αλήθεια, να ζητήσει κανείς;