Στο απόγειο της χαλαρότητας των διακοπών

1730 Επισκέψεις στο άρθρο

Στα υπέροχα Θέρμα της Ικαρίας, με τις ιαματικές πηγές μεταλλικού νερού, εκεί θα βρεις τον ορισμό των απόλυτων διακοπών.

Σε απόσταση μόλις 20 μέτρων από την παραλία των Θέρμων, το παραδοσιακή κατασκευής Agriolykos Pension θα σου χαρίσει τις καλύτερες διακοπές, με την υπέροχη θέα και τα λιτά αλλά άνετα δωμάτιά του που διαθέτουν όλες τις παροχές για τη μοναδική ικαριώτικη χαλάρωση. 

Τα δωμάτια είναι απλά επιπλωμένα και έχουν βεράντα με θέα στον κήπο και τη θάλασσα, ενώ όλες οι μονάδες είναι κλιματιζόμενες και περιλαμβάνουν ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο lounge, όπου υπάρχει μια μικρή βιβλιοθήκη, ή να πιουν το ποτό ή τον καφέ τους στον όμορφα διαμορφωμένο κήπο και την καφετέρια με πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος. Κάθε σεζόν οργανώνονται μαθήματα ζωγραφικής νεκρής φύσης, ενώ στο μικρό αμφιθέατρο πραγματοποιούνται κατά καιρούς παραστάσεις. Στους κοινόχρηστους χώρους διατίθεται δωρεάν Wi-Fi.

Από τις εγκαταστάσεις του Agriolykos Pension  υπάρχει, επίσης, πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία, αλλά και στα θερμά λουτρά που βρίσκονται πολύ κοντά και ρέουν προς τη θάλασσα.

Η πόλη και το λιμάνι του Αγίου Κηρύκου απέχουν λιγότερο από 2χλμ. , ο Εύδηλος βρίσκεται σε απόσταση 32χλμ. και το Αεροδρόμιο της Ικαρίας σε απόσταση 11χλμ.