Στοχεύει στην ικανοποίηση σας

3233 Επισκέψεις στο άρθρο

Με διακρίσεις και πιστοποιητικά που το κάνουν να ξεχωρίζει και μόλις 1 ώρα από την Αθήνα αξίζει να το δοκιμάσετε.

Ο Τοξότης βρίσκεται στη πιο τουριστική περιοχή του Αγκιστρίου, τη Σκάλα. Η ιστορία του ξεκινά πολλά χρόνια πριν που λειτουργούσε ως μανάβικο και μετέπειτα ως το σχολείο του Αγκιστρίου.

Από το 1981 λειτουργεί ως το εστιατόριο της οικογένειας Παππά και μέχρι σήμερα αποδεικνύει γιατί είναι η πρώτη επιλογή για φαγητό.

Έχει βραβευτεί 3 συνεχόμενες χρονιές ως "Η Καλύτερη Επιχείρηση Εστίασης στο Αγκίστρι" και έχει λάβει Πιστοποιητικό Διάκρισης απο το διεθνή οργανισμό για την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους καλεσμένους.

Μπαίνοντας στον άκρως προσεγμένο χώρο, µε παρεΐστικη διάθεση και διακόσµηση που παραπέµπει σε αυλή σπιτιού, μπορείτε να φάτε ολόφρεσκο παραδοσιακό ελληνικό φαγητό, που η μητέρα της οικογένειας μαγειρεύει καθημερινά δίνοντας έμφαση στην άριστη ποιότητα και στις παραδοσιακές συνταγές.

Ο Τοξότης προσφέρει επίσης ντόπια κρέατα εξαιρετικής ποιότητας και φρέσκα ψάρια από τους ψαράδες του νησιού.

¨Όσο για το μότο του εστιατορίου; «Θα φάτε καλά μα πάνω απ όλα θα θέλαμε να το απολαύσετε!»

Στο συγκρότημα επίσης υπάρχουν 10 studios πλήρως εξοπλισμένα ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας. Είναι ο ιδανικός προορισμός διακοπών για αυτούς που επιθυμούν ηρεμία και γαλήνη, μακριά από το άγχος και τον θόρυβο της πόλης. 

Σας περιμένουμε πάντα με χαμόγελο και καλή διάθεση για να σας εξυπηρετήσουμε.