Θέα στη θάλασσα

1470 Επισκέψεις στο άρθρο

Περάστε ξέγνοιαστες στιγμές δίπλα στη θάλασσα απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της διαμονής σας στο υπέροχο Τσίριγο.

 
Το Επρεπε είναι μία ξεχωριστή καφετέρια στα Κύθηρα στην Αγία Πελαγία.  Ένας χώρος που βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα,με τραπέζια μέσα και έξω που μπορείς να  απολαύσεις από τον πρωινό σου καφέ ως και απίστευτα κοκτέιλ  αργά το βράδυ.

Με ανανεωμένο  χώρο  είμαστε  εκεί  πάντα ευδιάθετοι και πρόθυμοι να σας κάνουμε να περάσετε φανταστικά!

Αν κατά τη διάρκεια της μέρας πεινάσετε,είμαστε και πάλι εκεί με κάλο φαγητό,γρήγορα σνακ και κρέπες να καλύψουμε  κάθε σας ανάγκη…Το Έπρεπε είναι η απαραίτητη στάση που πρέπει να κάνετε όταν βρεθείτε στη Αγία Πελαγία…!
 

 

που να μεινετε - ΚΥΘΗΡΑ - ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ

 • Πρότυπο φιλοξενίας και απόλαυσης

  Το Kythea Resort στα Κύθηρα είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί καθιερώνοντας νέα πρότυπα ποιότητας στο χώρο της ελληνικής κλασικής φιλοξενίας. Οι υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, η φιλική διάθεση του προσωπικού και η απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα, το κατατάσσουν στις κορυφαίες επιλογές διαμονής στο νησί.
   2736039150 / 170 Περισσότερα

τι να κανετε - ΚΥΘΗΡΑ - ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ

 • Για βιτσιόζους της γεύσης

  Το Βίτσιο pizza-pasta-cafe στο κέντρο των Κυθήρων στο Λιβάδι,  σε ένα καινούριο κτίριο με όλες τις ανέσεις, αποτελεί ένα μοναδικό χώρο όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει όλη την διάρκεια της μέρας τον καφέ του, το γεύμα και το δείπνο.
   2736031037 Περισσότερα

rentals - ΚΥΘΗΡΑ - ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ

 • Ευχάριστες, άνετες και ασφαλείς διακοπές

  Η επιχείρηση Panayotis Rent a Car – Motorent είναι η πρώτη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στο αεροδρόμιο Κυθήρων, στο λιμάνι Διακοφτίου και στα παραλιακά χωριά Καψάλι και Αγία Πελαγία. Με εμπειρία από το 1981 και έναν ευρύ και καινούργιο στόλο, σας προσφέρει μια άνετη παραμονή στα όμορφα Κύθηρα.
   2736031600, 2736031789, 6944263757 Περισσότερα