Τηρώντας την παράδοση

1898 Επισκέψεις στο άρθρο

Το ξενοδοχείο Niki Beach αποτελεί ιδανική επιλογή για τον επισκέπτη της Σαμοθράκης.

 
Το ξενοδοχείο «Niki Beach Hotel» βρίσκεται στην Καμαριώτισσα, στα 500μ. από το λιμάνι της Σαμοθράκης και 10μ. από την παραλία. Λειτουργεί εδώ και τρεις δεκαετίες από το 1982, ενώ ανακαινίστηκε πλήρως το 2007. Διαθέτει 37 δωμάτια τα περισσότερα με θέα στη θάλασσα και 3 σουίτες. Λειτουργεί καθ όλη την διάρκεια του χρόνου & βρίσκεται στην πιο προνομιακή θέση του λιμανιού, μπροστά στην θάλασσα.
Πλήρως ανακαινισμένο, τηρώντας την παράδοση & το ύφος της περιοχής αλλά συγχρόνως εκπληρεί & όλες τις προδιαγραφές άνεσης & ασφάλειας.

Από την θέση του, στην άκρη του οικισμού της Καμαριώτισσας, του λιμανιού της Σαμοθράκης, το ξενοδοχείο σας δίνει την δυνατότητα να εξερευνήσετε το νησί των Καβείρων, να περιηγηθείτε στα σοκάκια της Χώρας, να κολυμπήσετε στην Παχιά την Αμμο. Το Niki Beach είναι το μοναδικό τριών αστέρων ξενοδοχείο στο νησί & προσφέρει τις υπηρεσίες του όλο τον χρόνο.

 

που να μεινετε - ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

  • Διακοπές σε άγρια ομορφιά

    Η εξαιρετική θέση του Hotel NIKI BEACH 3*** στα 500 μ. από το λιμάνι της Σαμοθράκης και 10 μ. από την παραλία, δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να εξερευνήσει εύκολα το νησί των Καβείρων, με σύγχρονες ανέσεις στα δωμάτια και κοινόχρηστος χώρους με μεγάλο σαλόνι με τζάκι, πισίνα, κήπο και μπαρ.
     2551041545 Περισσότερα