Το ιδανικό μέρος

3309 Επισκέψεις στο άρθρο

Απολαύστε την ομορφιά της Αλοννήσου κάθε στιγμή της μέρας.

 
Με θέα στο πέλαγος, το καφέ μπαρ εστιατόριο «ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ» στο παλιό χωριό Αλοννήσου με κυρίαρχο υλικό την πέτρα και το παλιό τούβλο, είναι ιδανικό μέρος για καφέ το πρωί και σπεσιαλιτέ όλη μέρα.
Μια από τις καλύτερες προτάσεις για φαγητό και καφέ, τόσο για το ωραίο περιβάλλον και το καλό σέρβις όσο και για τις υπέροχες ελληνικές γεύσεις και την καταπληκτική θέα.

Εξωτερικές βεράντες με θέα που θυμίζει Πήλιο και Ζαγοροχώρια και το πέλαγος ατελείωτο στα αχόρταγα μάτια. Ζεστή σάλα με τζάκι, παραδοσιακή ξύλινη σκεπή, μπαρ με πέτρα και παλιό τούβλο δίνουν την αίσθηση αρχοντικού. Στο 2ο όροφο μικρή σάλα για επιτραπέζια παιχνίδια.
Ανοιχτά απΆ το πρωϊ με καφέ, πρωινό, γλυκά, μιλκ σέϊκς, κουζίνα μεσημέρι – βράδυ, ποτό στο μπαρ ή στο δασάκι απέναντι ατενίζοντας τη θάλασσα με υπέροχες μουσικές επιλογές. Η βραδινή αυλαία πέφτει μουσικά με ένα ποτό στο μπαρ ή στο δασάκι ατενίζοντας τα αστέρια.
Πιάτα που θα σας μαγέψουν, είναι η αστακομακαρονάδα, το Κοτόπουλο ούζου με  φέτα ,   οι  Γαρίδες κανταΐφι  με μπέικον & γλυκόξινη σάλτσα,     και πολλά άλλα !