Ο παράδεισος του κοσμοπολίτη

3478 Επισκέψεις στο άρθρο

Ένα ιδανικό κατάλυμα για όσους αποζητούν ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές, για οικογένειες και ζευγάρια.

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Paradise Inn, ανήκει στον όμιλο Across Hotels & Resorts. Βρίσκεται στο πανέμορφο νησί της Κέρκυρας, βορειοδυτικά του νησιού, κοντά στην κοσμοπολίτικη Παλαιοκαστρίτσα-μία από τις ωραιότερες παραλίες της Κέρκυρας.

Είναι χτισμένο στις παρυφές ενός πευκόφυτου λόφου και καταμεσής των πιο πυκνών ελαιώνων του. Τα 3 κτίρια του συγκροτήματος περιβάλλονται από έναν υπέροχο κήπο με γρασίδι, τριανταφυλλιές και πλήθος πολύχρωμων εποχιακών λουλουδιών. Έξω από τον πέτρινο φράκτη του, εκτείνονται πυκνοί ελαιώνες και το πολύχρωμο λιβάδι του Ρόπα. 

Το Across Paradise Inn 3* διαθέτει 21 δίκλινα δωμάτια, εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και 3 άνετα διαμερίσματα, με κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, πλυντήριο, σαλόνι, υπνοδωμάτιο, μπάνιο και μπαλκόνι ή βεράντα με θέα στην πισίνα.

Στο ξενοδοχείο λειτουργεί  εστιατόριο, lobby μπαρ, pool bar, πισίνα. Η πισίνα του Paradise Inn είναι μεγάλων διαστάσεων, με ψηφιδωτό πυθμένα. Ο χώρος της πισίνας είναι πανέμορφος και αποτελεί το σημείο αναφοράς του ξενοδοχείου, είναι εξοπλισμένος με αναπαυτικές ξαπλώστρες και μεγάλες ομπρέλες και περιβάλλεται από τους καταπράσινους και ανθισμένους κήπους του ξενοδοχείου.

Εδώ θα ανακαλύψετε την ομορφιά και την ηρεμία που αναζητάτε για τις διακοπές σας!