Τομή στη διαμονή!

1472 Επισκέψεις στο άρθρο

Η πανοραμική θέα προς το λιμάνι σε συνδυασμό με τους υψηλής αισθητικής χώρους του, κατατάσσουν το Ambassadors Residence Boutique Hotel ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές των επισκεπτών.

 
Αυτό το φιλόξενο boutique ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στην προκυμαία του 700 ετών ενετικού λιμένα των Χανίων, προσφέροντας εκπληκτική θέα σε θάλασσα και παλιά πόλη.

Το Ambassadors Residence Boutique Hotel διαθέτει 9 σουίτες και δωμάτια, που το κάθε ένα από αυτά έχει ξεχωριστή διακόσμηση όπως και ξεχωριστό βασικό υλικό κατασκευής. Όλες όμως οι σουίτες και τα δωμάτια διαθέτουν μοναδική θέα στο Παλιό Ενετικό λιμάνι και διακρίνονται για τον αυθεντικό χαρακτήρα τους και την αβίαστη πολυτέλεια που αποπνέουν .

Εάν επιζητάτε ένα ταξίδι μοναδικών εμπειριών, τα Χανιά είναι ο κατάλληλος προορισμός και εάν επιζητάτε ένα χώρο διαμονής μοναδικής αισθητικής και πολυτέλειας το Ambassadors Residence Boutique Hotel είναι το κατάλληλο ξενοδοχείο για εσάς.
 

Tags: ΧΑΝΙΑ
 

τι να κανετε - ΧΑΝΙΑ

  • Ξεναγήσου στην παραγωγή του ελαιόλαδου

    Η  Terra Creta ιδρύθηκε το 2001 από Κρητικούς με βαθιά γνώση και μακρά εμπειρία στο χώρο του ελαιολάδου. Βασικός στόχος τους είναι η παραγωγή και η προώθηση στους καταναλωτές παγκοσμίως της ανώτερης ποιοτικά, πιστοποιημένης ποικιλίας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης.
     2824083340 Περισσότερα