Τόπος γαλήνης με φόντο το Αιγαίο

3710 Επισκέψεις στο άρθρο

Όλες οι σύγχρονες ανέσεις που χρειάζεται ένα ζευγάρι, μια παρέα ή μια οικογένεια για να ζήσει την απόλυτη εμπειρία διακοπών.

Με επιρροές από την παραδοσιακή Κυκλαδική αρχιτεκτονική, τα διαμερίσματα του Blue Era βρίσκονται σε ήσυχη γειτονιά, μέσα στο Μπατσί, σε απόσταση μόλις 70 μέτρων από την οργανωμένη παραλία του χωριού, αλλά και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα εστιατόρια, μπαρ και τουριστικά μαγαζιά.

Απολαύστε ξέγνοιαστες και με άνεση διακοπές με θέα το παραδοσιακό, γραφικό Μπατσί.To Blue Era Apartments βρίσκεται μέσα στον παραδοσιακό οικισμό Μπατσί σε μία ήσυχη τοποθεσία της Aνδρου, σε απόσταση 8χλμ. από το λιμάνι του Γαυρίου, όπου η αμφιθεατρική θέα κερδίζει τον επισκέπτη, προσφέροντας καταλύματα με κλιματισμό στο παραδοσιακό χωριό Μπατσί,

Στα διαμερίσματα διατίθεται για τους επισκέπτες, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα  με ψυγείο και μαγειρική εστία, δωρεάν WiFi και ιδιωτικός χώρος στάθμευσης. Οι κλιματιζόμενες μονάδες διαθέτουν επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης και θέα στη θάλασσα ή τον κήπο, ενώ σε κάθε μονάδα υπάρχει ιδιωτικό μπάνιο με δωρεάν προϊόντα περιποίησης.