Χιόνια και σεντόνια

Διαβάστηκε από 2046 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/2/2019

Εκεί που η ζεστασιά της γης, η δροσιά του αέρα και η διαύγεια του νερού αποτελούν αναπόσπαστο και καθαρό κομμάτι της καθημερινής ζωής στο Λουτράκι Αριδαίας βρίσκεται το ξενοδοχείο Thermes Pozar Resort .

 
Σε απόσταση 2 λεπτών από τις Iαματικές πηγές Λουτρών Πόζαρ, βρίσκεται το Thermes Pozar Resort. Το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν σας περιμένει για εξορμήσεις στα χιόνια του όρους Βόρρα!
 
Οι γνωστές πηγές αλκαλικών γαίων (θερμοκρασίας 37 βαθμών Kελσίου) ενδείκνυνται για ποσιθεραπείες και λουτροθεραπείες και είναι ικανές να σας τονώσουν και να σας απαλλάξουν από σωματικό άλγος.

Χώρος ζεστός, άνετος και οικείος.

Διαθέτει δωμάτια ικανά να φιλοξενήσουν 2 ή 3 άτομα, δωμάτια με τζάκι, που υπόσχονται αποδράσεις όλες τις εποχές του χρόνου. 

Tags: ΕΔΕΣΣΑ
 

που να μεινετε - ΕΔΕΣΣΑ

  • Η αποθέωση της φύσης

    Εκεί που ο πολιτισμός παραχωρεί τη θέση του στα πλατάνια της φύσης και των αιώνων βρίσκεται κτισμένος ο "ΝΟΣΤΟΣ". Η παραδοσιακή εικόνα, η ώχρα των τούβλων και τα ξύλινα παραθυρόφυλλα ενσωματώνουν αρμονικά το κτίριο στη φύση.
     2384091510 Περισσότερα
  • Εμπειρία στην πιο σαγηνευτική γωνιά

    Το Hotel Spa Nymfes είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν μια σαγηνευτική γωνιά της χώρας μας, τον μοναδικό τόπο των Λουτρών Πόζαρ και να γνωρίσουν την ομορφιά, τη γαλήνη και τις πολύτιμες ιαματικές ιδιότητες των νερών.
     2384091570, 2384091571 Περισσότερα

τι να κανετε - ΕΔΕΣΣΑ