Γεύση και ομορφιά

2463 Επισκέψεις στο άρθρο

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φαγητού στην Κεφαλονιά, σε μια καταπληκτική τοποθεσία, δίπλα από τη γραφική λίμνη του Καραβόμυλου.

Απολαύστε το μοναδικό, πανέμορφο τοπίο της περιοχής, δοκιμάζοντας εκλεκτά πιάτα με μερικά από τα νοστιμότερα ψάρια και θαλασσινά που έχετε δοκιμάσει, σε ένα τοπίο που «χορταίνει» και τα μάτια σας. Η ταβέρνα-cafe Καραβόμυλος σας περιμένει όλες τις ώρες της ημέρας για καφέ και φαγητό, έτοιμη να σας χαρίσει στιγμές στην Κεφαλονιά που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστες.

Δοκιμάστε τις σπεσιαλιτέ του μενού, από το οποίο ξεχωρίζουν ο τόνος και ο ξιφίας , που συνδυάζονται με ντόπια προϊόντα και ιδιαίτερα μπαχαρικά δημιουργώντας μια γαστρονομική πανδαισία. Φυσικά, το πλούσιο σε φρέσκα ψάρια Ιόνιο πέλαγος χαρίζει τη σιγουριά πως ό,τι κι αν δοκιμάσετε θα έχει μόλις βγει από τη θάλασσα!

Ο προσεγμένος και όμορφα διακοσμημένος χώρος ενσωματώνεται αρμονικά στο υπέροχο φυσικό περιβάλλον δίπλα από τη λίμνη του Καραβόμυλου, ενώ τα τραπεζάκια όπου θα απολαύσετε το γεύμα σας βρίσκονται… κυριολεκτικά πάνω στη θάλασσα!

Η επίσκεψη στην ταβέρνα-cafe Καραβόμυλος δεν είναι απλά μια βόλτα για φαγητό, αλλά μια πραγματική  εξερεύνηση της γαστρονομίας, της θάλασσας και της ομορφιάς του φυσικού περιβάλλοντος που διαθέτει η Κεφαλονιά!