Στο mototriti οι μοτοσυκλέτες της χρονιάς

4695 Επισκέψεις στο άρθρο

Το mototriti διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία το Best Moto 2018, μέσα από το οποίο αναδείχθηκαν οι καλύτερες μοτοσυκλέτες και scooter της χρονιάς.

 
Το μεγαλύτερο μέσο ενημέρωσης για την μοτοσυκλέτα διοργάνωσε και φέτος το Best Moto, που έχει πλέον γίνει θεσμός. 8.000 εκλέκτορες και αναγνώστες του mototriti, ξεχώρισαν 30 ανάμεσα σε 67 μοτοσυκλέτες που παρουσιάστηκαν στην Ελληνική αγορά μέχρι την έναρξη του διαγωνισμού. Από αυτές τις 30 πάνω από 30.000 άτομα ψήφισαν και επέλεξαν τις καλύτερες ανά κατηγορία, μέσα από ένα προσεκτικά διαμορφωμένο ερωτηματολόγιο, οι οποίες και βραβεύθηκαν σε μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση.

Για την διαφάνεια της ψηφοφορίας χρησιμοποιήθηκε κώδικας adman (εξωτερικός ανεξάρτητος φορέας οποίος πιστοποιεί τα κλικ στα banners), οι κώδικες για κάθε μοντέλο κατατέθηκαν σε συμβολαιογραφείο για την κατοχύρωση τους.

Η αίθουσα εκδηλώσεων του mototriti φιλοξένησε στελέχη όλων αντιπροσωπειών, καθώς και σημαντικά ονόματα του κλάδου της μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, οι οποίοι παρέλαβαν βραβεία για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις των αναγνωστών. Η εκδήλωση στέφθηκε από μεγάλη επιτυχία. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι για ακόμα μια χρονιά, στα πλαίσια του Best Moto 2018, το mototriti χάρισε 4 μοντέλα για πάντα σε αντίστοιχους υπερτυχερούς.

Ευχαριστούμε θερμά όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και φυσικά τους χιλιάδες αναγνώστες που με την ψήφο τους ανέδειξαν τις καλύτερες μοτοσυκλέτες και τα scooter του 2018. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά, με τον πήχη να βρίσκεται ήδη ψηλότερα.

Δείτε τις μοτοσυκλέτες που απέσπασαν βραβείο:

Καλύτερη μοτοσυκλέτα της χρονιάς: Ducati Multistrada 950Πιο ασφαλής και καλύτερη On - Off μοτοσυκλέτα: BMW R 1200 GS / AdventureΚαλύτερη Sport Touring μοτοσυκλέτα: Kawasaki H2 XSΠιο οικονομική μοτοσυκλέτα: Brixton BX 125Καλύτερη naked μοτοσυκλέτα: Yamaha MT-10 SPΚαλύτερη Value for Money μοτοσυκλέτα: Suzuki V-Strom 650Ακολουθούν τα scooter που βραβεύθηκαν:

Καλύτερο scooter της χρονιάς και πιο ασφαλές scooter: Yamaha T-MAX 530Πιο οικονομικό scooter: Honda SH 150Καλύτερο Value for Money scooter: Kymco Agility 16+ 150

 

Tags: ΑΤΤΙΚΗ