Η νέα Rolls-Royce Phantom σε κάμπριο.

Η νέα Rolls-Royce Phantom σε κάμπριο.

Η νέα Rolls-Royce Phantom σε κάμπριο

3.116 Επισκέψεις στο άρθρο (4/8/2017)

Ένα ακόμα σχέδιο ενός ανεξάρτητου σχεδιαστή έκανε την εμφάνισή του, το οποίο δείχνει την νέα Rolls-Royce Phantom, σε έκδοση κάμπριο.

Από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της η νέα Phantom, πολλοί είναι αυτοί που την έχουν ονειρευτεί σε διαφορετικές εκδόσεις, όπως ο ανεξάρτητος αυτός σχεδιαστής, ο οποίος έφερε στο χαρτί την ιδέα για μία κάμπριο εκδοχή του μοντέλου, η οποία δεν είναι απίθανο να συμβεί αν κοιτάξουμε το παρελθόν της εταιρείας, με την προηγούμενης γενιάς Phantom.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου μοντέλου είναι βασισμένος στο πρωτότυπο μοντέλο, αλλά με κάποιες διαφορές, όπως τα πιο μακριά φτερά που έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο σχέδιο, με το μέγεθος των θυρών να έχει παραμείνει το ίδιο.
 
Αν ένα τέτοιο μοντέλο έρθει στην παραγωγή πιθανότατα θα χρησιμοποιεί μια αναδιπλούμενη οροφή παρόμοια με εκείνη που χρησιμοποιείται στο τρέχον μοντέλο. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να αυξηθεί ελάχιστα το βάρος του αυτοκινήτου, καθώς θα χρειαστούν οι απαραίτητες μετατροπές στο σώμα του αυτοκινήτου, ώστε να υποστηρίξουν την νέα οροφή.
 
Αυτό ωστόσο δεν θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την απόδοση του νέου V12 twin-turbo 6.75 λίτρων κινητήρα, ο οποίος τροφοδοτεί το αυτοκίνητο με 571 ίππους και 900 Nm ροπή.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
4green