8 φωτογραφίες »

Skoda Karoq

7.861 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Karoq είναι το μικρομεσαίο SUV της Skoda και με μήκος στα 4.382 χλστ. βρίσκεται στην καρδιά της δημοφιλέστερης κατηγορίας αυτού του τύπου οχημάτων. Όπως και τα άλλα «αδέλφια» του κάνει άμεσα αισθητό τoν «περιπετειώδη» SUV χαρακτήρα του μέσω της εμφάνισής του παραπέμποντας περισσότερο στο πιο επιβλητικό Kodiaq. Αυτό οφείλεται στην δυναμική του σχεδίαση που βασίζεται σε κοφτερές γραμμές και έντονες γωνίες με μεγάλες και «καθαρές» επιφάνειες. Στην έκδοση Scout που διαθέτει και είναι η μοναδική 4κίνητη έκδοση στην γκάμα του, ενισχύει τον SUV χαρακτήρα του και σε αισθητικό επίπεδο. 

Eσωτερικό-Χώροι
Στο εσωτερικό του το Karoq βασίζεται σε τετράγωνα μοτίβα σχεδιαστικά και διαθέτει και αυτό πλούσιο εξοπλισμό αλλά και high-tech ατμόσφαιρα που ενισχύεται περισσότερο στις εκδόσεις με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή με μαλακά χρησιμοποιούμενα υλικά ενώ η συναρμολόγηση είναι αψεγάδιαστη. Όσον αφορά τους χώρους, αυτοί για τους επιβάτες είναι επαρκείς με αρκετό αέρα για τα πόδια και τα κεφάλια τους και δυνατότητα φιλοξενίας και ενός μεσαίου πίσω επιβάτη, όμως το Karoq ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερα μεγάλο χώρο αποσκευών του με όγκο 521 λίτρων. 

Γκάμα κινητήρων
Το Karoq εφοδιάζεται με τους δύο TSI κινητήρες του ομίλου των 1,0 και 1,5 λίτρων με τον μικρότερο να αποδίδει 110 ίππους και να συνδυάζεται αποκλειστικά με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο. Ο 1,5 λίτρων TSI των 150 ίππων που διαθέτει και σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων (ACT) είναι διαθέσιμος τόσο με χειροκίνητο όσο και 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG7. Την γκάμα του συμπληρώνει η μοναδική diesel έκδοση Scout με 2λιτρο TDI κινητήρα 150 ίππων η οποία είναι 4κίνητη και συνδυάζεται αποκλειστικά με το DSG7 κιβώτιο.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER