Porsche Panamera V8 Hybrid

Porsche Panamera V8 Hybrid

Νέα Panamera με 700 άλογα

4.391 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2017)

Το νέο υβριδικό 5θυρο της Porsche θα «φοράει» V8 κινητήρα και θα μπορεί, συνδυασμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα, να ξεπεράσει τους 700 ίππους.

Όσο εντυπωσιακή και αν είναι η νέα Panamera 4 E-Hybrid, η Porsche σχεδιάζει ήδη μια ακόμα ισχυρότερη παραλλαγή του “super sedan” της. Πρόσφατα λοιπόν, μάθαμε ότι πως η δεύτερη υβριδική Panamera δεν θα «φοράει» τον 2.9 λίτρων V6 κινητήρα, αλλά έναν V8, συνδυασμένο με έναν ηλεκτροκινητήρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σύμφωνα με τον διευθυντή πωλήσεων και μάρκετινγκ της Panamera Dr Stefan Utsch, «με την 4 E-Hybrid παρουσιάσαμε την νέα υβριδική στρατηγική που θα ακολουθήσουμε. Θα προωθήσουμε δύο υβριδικά μοντέλα υψηλών επιδόσεων Panamera. Η υβριδική τεχνολογία αποτελεί ορόσημο για μας, καθώς συνδυάζει επιδόσεις και αποτελεσματικότητα, κάτι που ταιριάζει ακριβώς στους στόχους μας.»

Η ισχυρότερη αυτή τη στιγμή έκδοση της Panamera, η Turbo, χρησιμοποιεί έναν twin turbo 4.0 λίτρων V8 κινητήρα. Οι αποδόσεις του φτάνουν τους 542 ίππους με 770 Nm ροπής.

Αν η Porsche σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει τον ίδιο V8 κινητήρα στην V8 Panamera Hybrid και τον συνδυάσει με έναν ηλεκτροκινητήρα, τότε θα μιλάμε για ισχή που ίσως υπερβαίνει τους 700 ίππους, καθιστώντας την αντίστοιχή της 918 Spyder.

Δεν είναι ακόμα γνωστό πότε σχεδιάζει η εταιρεία να παρουσιάσει το μοντέλο, αλλά σύμφωνα με τον Utsch, «θα το δούμε στο μέλλον». 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ETRANSIT VS ESPRINTER
test center