Η Carglass ενισχύει οικονομικά την της Μη Κυβερνητική Οργάνωση Afrika Tikkun, μέσω της συμμετοχής της στο London Triathlon 2013.

H Carglass συμμετείχε μαζί με τον όμιλο της BELRON (μητρική εταιρεία) στο London Triathlon 2013 με υποστηρικτές τις εταιρίες Interamerican, LeasePlan και Metron Analysis.

Στόχος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Afrika Tikkun είναι κυρίως η εξασφάλιση σε 6.500 παιδιά της Αφρικής, όλων των απαραίτητων εφοδίων για την επιβίωσή τους.

Η Carglass συμμετείχε στο Triathlon Λονδίνου

Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/8/2013

Η Carglass συμμετείχε στο London Triathlon 2013, πριν λίγες μέρες μαζί με 300 εργαζομένους του ομίλου της BELRON, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Afrika Tikkun.

 

Όπως ανακοινώθηκε, η εταιρεία επιδιόρθωσης κι αντικατάστασης γυάλινων επιφανειών Carglass, στο πλαίσιο παράλληλων δράσεων συμμετείχε μαζί με 300 εργαζομένους του ομίλου της BELRON από όλο τον κόσμο στο London Triathlon 2013 με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των παιδιών της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Afrika Tikkun.

Ειδικότερα, την Carglass Ελλάδας φέτος εκπροσώπησαν στελέχη από το τμήμα Πωλήσεων, το Τηλεφωνικό Κέντρο και τα Καταστήματα, ενώ υποστηρικτές σε αυτή την προσπάθεια ήταν οι εταιρίες Interamerican, LeasePlan και Metron Analysis.

Η BELRON - μητρική εταιρία της Carglass- συμμετέχει σε αυτή την διοργάνωση εδώ και 12 χρόνια στην προσπάθειά της να συνεισφέρει σε προγράμματα βασικής φροντίδας, σίτισης, υγειονομικής περίθαλψης, στέγασης και εκπαίδευσης παιδιών της Αφρικής.

Ας σημειωθεί ότι στόχος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Afrika Tikkun είναι κυρίως η εξασφάλιση σε 6.500 παιδιά, όλων των απαραίτητων εφοδίων που θα χρειαστούν για να πετύχουν στη ζωή τους και να συνεισφέρουν στις τοπικές κοινωνίες.

 

Τελευταία νέα