smart Fortwo Coupe Brabus
Διαβάστηκε από 22195 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/10/2011
Το smart Brabus εμφανισιακά θα το γνωρίσετε από τις κεντρικές διπλές απολήξεις της εξάτμισης, τις μεγαλύτερες ζάντες ειδικής σχεδίασης (16 ιντσών εμπρός και 17 πίσω) και τα λογότυπα Brabus στη μάσκα και στο πίσω μέρος. To smart Brabus διαθέτει νέο πίνακα οργάνων αλλά και νέα περιστροφικά χειριστήρια, με κόκκινες ενδείξεις στο ταμπλό. Επιπλέον, αλουμινένια είναι τα πεντάλ, ο επιλογέας και το χειρόφρενο, διαφοροποιώντας το από τα απλά smart. Κατά τα άλλα, ο διάκοσμος δεν παρουσιάζει διαφορές, παραμένοντας ευχάριστος, ενώ η ποιότητα βρίσκεται στα γνωστά καλά επίπεδα.

Ο 1,0 λίτρου τρικύλινδρος κινητήρας του smart με τις παρεμβάσεις της Brabus αποδίδει 102 ίππους και 140 Nm ροπής. Δύο νούμερα που είναι ικανά να κινήσουν σβέλτα το μικρό αμάξωμα (0-100 χλμ./ώρα σε 8,9 δλ. και τελική ταχύτητα 155 χλμ./ώρα), διατηρώντας τον οικονομικό του χαρακτήρα (μέση κατανάλωση 5,2 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 119 γρ./χλμ.). Το 5τάχυτο αυτόματο-σειριακό κιβώτιο έχει δεχθεί βελτίωση για να πραγματοποιεί πιο άμεσες αλλαγές, ενώ διαθέτει και χειριστήρια στο τιμόνι, διευκολύνοντας τον οδηγό.

Οδηγικά, το Brabus εμφανίζει καλύτερη αίσθηση μέσω των μεγαλύτερων ζαντών, αλλά είναι και πιο σταθερό σε μεγάλες ταχύτητες (+10 χλμ. τελικής από τα απλά smart). Το σύστημα ελέγχου της συμπεριφοράς ESP -όπως και στα απλά smart- δεν αφήνει περιθώρια για υπερβολές, διατηρώντας παντού και πάντα τον ασφαλή χαρακτήρα του μικρού πυραύλου.
» ΕΙΣΑΓΩΓΗ
» Abarth 500
» Renault Twingo RS
» smart Fortwo Coupe Brabus
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ABARTH 500, RENAULT TWINGO RS, SMART FORTWO COUPE BRABUS,

περισσότερα νέα & άρθρα »
ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Jeep Renegade ή Avenger σε mild hybrid; Πού διαφέρουν;

Mazda 2 ή Skoda Fabia; Ατμοσφαιρικό από Japan ή turbo με +20 άλογα;

Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Audi A3 VS Mercedes A-Class

Τιμές Ελλάδα Vs Γαλλία - Γιατί τέτοιο «καπέλο» στα Clio και Duster;

Αιώνιο δίλημμα: BMW Σειρά 1 ή Mercedes A-Class στα 136 άλογα;

Συγκριτικό μεταχειρισμένων: Fiat Panda 2011-2020 VS Kia Picanto 2017-

Ποια SUV χωράνε όλα τα απαραίτητα στο ντουλαπάκι του συνοδηγού;

Τα 5 αυτογκόλ του Suzuki Vitara

Toyota Corolla Vs VW Golf: Japan Vs Germany

Το νέο Ford Explorer απέναντι στον ανταγωνισμό