H μικρομεσαία BMW είναι το δυνατό χαρτί της βαυαρικής φίρμας, στους δύσκολους καιρούς.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H μικρομεσαία BMW είναι το δυνατό χαρτί της βαυαρικής φίρμας, στους δύσκολους καιρούς.

BMW 114i

37.484 Επισκέψεις στο άρθρο (12/12/2012)

Η BMW 114i, διαθέτει 4κύλινδρο κινητήρα TwinPower Turbo, 1,6 λίτρων με ισχύ 102 ίππους και ροπή 180 Nm. Η μέση κατανάλωση -εντυπωσιακά χαμηλή- είναι 5,5 λίτρα/ 100 χλμ. και οι εκπομπές ρύπων CO2 αντιστοιχούν σε 129 γρ./χλμ. (ελεύθερη πρόσβαση στον Πράσινο Δακτύλιο) και για τα δύο αμαξώματα (3θυρο και 5θυρο), με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Η ποιότητα κύλισης και οι αντιδράσεις, σε συνδυασμό με την απορροφητικότητα, της ανάρτησης, πιστοποιούν ότι αυτός ο «Βενιαμίν», δεν παύει να είναι ένα premium βαυαρικό δημιούργημα, ενώ η κίνηση στο… σωστό άξονα (πίσω), δίνει με ασφάλεια, στοιχεία απόλαυσης, εφόσον ο οδηγός τα αναζητήσει, παρότι θα πρέπει να συμβιβαστεί, σε αρκετές των περιπτώσεων, με τις συγκεκριμένες δυνατότητες του κινητήρα, αλλά και με το «σκληρό» κιβώτιο ταχυτήτων, που δεν ευνοεί τις άμεσες αλλαγές. Η αποζημίωση έρχεται από το ακριβέστατο σύστημα διεύθυνσης, που εκτός από τη σωστή κατευθυντικότητα, παρέχει πλούσια πληροφόρηση.

Ο βασικός εξοπλισμός δεν υστερεί από αυτόν των πιο premium μοντέλων της μάρκας και περιλαμβάνει: 6 αερόσακους, DSC με λειτουργία «μπλοκέ» διαφορικού, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός – πίσω (στην 5θυρη έκδοση) κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, εκκίνηση κινητήρα χωρίς τη χρήση κλειδιού, κλιματισμό, σύστημα Auto Start/Stop, σύστημα ανάκτησης ενέργειας από την πέδηση, ένδειξη αλλαγής ταχύτητας, διακόπτη ελέγχου οδηγικής εμπειρίας (με προγράμματα οδήγησης, συμπεριλαμβανομένου του ECO PRO) τροχούς 16 ιντσών με ελαστικά runflat, ηχοσύστημα με CD player και δυνατότητα αναπαραγωγής αρχείων MP3, ηλεκτρικούς καθρέπτες, φώτα ημέρας και άλλα στοιχεία.

Τιμή: Από 20.043 (συμπεριλαμβανομένου και του οφέλους απόσυρσης) για την 3θυρη 114i


Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της BMW, που παρουσιάζει μοντέλο με κατάληξη «14».

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της BMW, που παρουσιάζει μοντέλο με κατάληξη «14».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO