Προορίζεται για μεγάλα κι άνετα ταξίδια, ενώ αν το ζητήσετε θα κινηθεί σβέλτα και με ασφάλεια και σε στριφτερή διαδρομή.

Στο δρόμο: Ιδανικός ταξιδευτής

60.372 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/8/2015

Η μαλακή ρύθμιση της ανάρτησής του C4 είναι ιδανική για τους κακοτράχαλους δρόμους μιας και απορροφά κάθε ανωμαλία του οδοστρώματος. Στις στροφές οι κλίσεις του αμαξώματος είναι υπαρκτές αλλά όχι υπερβολικές και οι τάσεις υποστροφής περιορίζονται δραστικά από το ESP. Κινούμενο στις ευθείες, το C4 παραμένει σίγουρο και ασφαλές ανεξαρτήτως ταχύτητας. Το τιμόνι δεν ξεχωρίζει για τη πληροφόρηση που παρέχει στον οδηγό του, ενώ καλά σε αποτελεσματικότητα είναι τα φρένα (100-0 χλμ/ώρα σε 38,2 μέτρα), αλλά θα θέλαμε λίγο καλύτερη αίσθηση από το πεντάλ.

 
  • Demetrios

    Αν δεν πέσει η τιμή στα επίπεδο του προ facelift μοντέλου, δύσκολα να πιάσει τα νούμερα πωλήσεων που θα ήθελε ο εισαγωγέας. Ο ανταγωνισμός "ξύπνησε" και ήδη κινείται σε παρόμοια επίπεδα τιμής/εξοπλισμού. Πραγματικά κορυφαίο όμως το μοτέρ της PSA !!

      3
  • kosnear

    Έχω το προfacelift μοντέλο εδώ και 3 χρόνια. Έχω κάνει 77000χλμ και το αυτοκίνητο είναι πραγματικά άψογο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

      1