Συμπέρασμα

60.374 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/8/2015

Το ανανεωμένο C4 με το ελαφρύ facelift που δέχτηκε απέκτησε ένα πιο δυναμικό παρουσιαστικό, ενώ και ο επανασχεδιασμός της καμπίνας με τη προσθήκη του συστήματος infotainment βελτίωσε την εργονομία. Έτσι το Citroen C4 αποδεικνύεται ιδανικό για το οικογενειακό κατά βάση κοινό που αναζητά ένα άνετο, ευρύχωρο, σβέλτο, ποιοτικό και ασφαλές μικρομεσαίο αυτοκίνητο. Μεγάλου ατού για τον αγοραστή αποδεικνύεται ο diesel κινητήρας που προσφέρει δύναμη, επιτρέποντας παράλληλα στο C4 να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις με το λιγότερο δυνατό κόστος. Επίσης, η τιμή του «κινείται» στα πλαίσια του ανταγωνισμού σε συνάρτηση με το ικανοποιητικό επίπεδο εξοπλισμού.

 
  • Demetrios

    Αν δεν πέσει η τιμή στα επίπεδο του προ facelift μοντέλου, δύσκολα να πιάσει τα νούμερα πωλήσεων που θα ήθελε ο εισαγωγέας. Ο ανταγωνισμός "ξύπνησε" και ήδη κινείται σε παρόμοια επίπεδα τιμής/εξοπλισμού. Πραγματικά κορυφαίο όμως το μοτέρ της PSA !!

      3
  • kosnear

    Έχω το προfacelift μοντέλο εδώ και 3 χρόνια. Έχω κάνει 77000χλμ και το αυτοκίνητο είναι πραγματικά άψογο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

      1