Το παιχνίδι έγινε πραγματικότητα.  Η Bugatti Vision Gran Turismo, που είχε δημιουργηθεί για το παιχνίδι Gran Turismo 6, πήρε σάρκα και οστά!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το παιχνίδι έγινε πραγματικότητα. Η Bugatti Vision Gran Turismo, που είχε δημιουργηθεί για το παιχνίδι Gran Turismo 6, πήρε σάρκα και οστά!

Bugatti Vision Gran Turismo

5.431 Επισκέψεις στο άρθρο (15/9/2015)

Το παιχνίδι έγινε πραγματικότητα και παρουσιάστηκε στην έκθεση της Φρανκφούρτης. Ο λόγος για τη Bugatti Vision Gran Turismo, ένα αυτοκίνητο που είχε δημιουργηθεί ψηφιακά για τις ανάγκες του παιχνιδιού Gran Turismo 6.

H Bugatti το παρουσίασε με κάθε επισημότητα στην έκθεση της Φρανκφούρτης και ανέφερε ότι το εν λόγω μοντέλο θα ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της φίρμας, δείχνοντας ουσιαστικά το δρόμο για το πώς θα είναι το νέο της υπερ-αυτοκίνητο. Ο σχεδιασμός της είναι εξαιρετικά δυναμικός, βάζοντας φωτιά στην φαντασία μας για το πώς θα είναι ο διάδοχος της Veyron.Το εμπρός μέρος είναι «κακό» με τους μεγάλους αεραγωγούς, το νούμερο 16 στη γρίλια, αλλά και το τεράστιο splitter. Γάντι ταιριάζουν με το όλο look του αυτοκινήτου και τα ξεχωριστά LED φωτιστικά σώματα. Το πίσω μέρος θα σας «αιχμαλωτίσει» με την τεράστια αεροτομή, αλλά και τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης. Οι σχεδιαστές «έπλεξαν» εξαιρετικά το μέλλον με το παρελθόν της Bugatti, μιας και ενσωμάτωσαν στοιχεία από το αγωνιστικό παρελθόν της εταιρίας, όπως το κεντρικό πτερύγιο που θυμίζει την Type 57 Atlantic του 1936 και τη διχρωμία του εξωτερικού που αποτελεί φόρο τιμής στην Type 57 G Tank που κέρδισε στις 24 ώρες του Le Mans το 1937. Στο ίδιο φουτουριστικό μήκος κύματος με της εξωτερικής σχεδίασης κινείται και το εσωτερικό της Bugatti Vision Gran Turismo. Παντού υπάρχει δέρμα και αλκαντάρα, φιλέτα ανθρακονήματος, ενώ το τιμόνι απεικονίζει ψηφιακά χρήσιμες πληροφορίες στον οδηγό καθώς και την εικόνα από τις τρεις κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στο εξωτερικό μέρος της Bugatti.Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το μηχανικό σύνολο του concept μοντέλου δεν είδαν το φως της δημοσιότητας. Οι ιθύνοντες της μάρκας απλά επιβεβαίωσαν ότι το Vision Gran Turismo κινείται από έναν W16 κινητήρα και ενσωματώνει σύστημα 4κινησης. Ενώ σύμφωνα με τους υπολογισμούς τους η τελική ταχύτητα του αυτοκινήτου ξεπερνάει τα 400 χλμ/ώρα. Που έκαναν τις δοκιμές; Μα φυσικά στη ψηφιακή πίστα του Le Mans στο Gran Turismo 6.

Το τιμόνι απεικονίζει ψηφιακά χρήσιμες πληροφορίες στον οδηγό καθώς και την εικόνα από τις τρεις κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στο εξωτερικό μέρος της Bugatti.

Το τιμόνι απεικονίζει ψηφιακά χρήσιμες πληροφορίες στον οδηγό καθώς και την εικόνα από τις τρεις κάμερες που έχουν τοποθετηθεί στο εξωτερικό μέρος της Bugatti.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA