Αναστάσιος ΔαμήλοςChief Executive Officer / CEO της Rely On.

Συνέντευξη με τον Αναστάσιο Δαμήλο της Rely On

8.467 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/10/2014

Rely On Όπως “Μπορείς να βασιστείς“. Αυτό είναι το μοτο της εταιρείας Rely On, μίας εταιρείας που απευθύνεται στους επαγγελματίες του κλάδου, και όχι μόνο...


Ερ.: Rely on …όπως «στηρίξου πάνω μουΆ;
Απ.: Rely On Όπως “Μπορείς να βασιστείς“.

Ερ.: Τι ακριβώς καλύπτει η συγκεκριμένη εταιρεία; Σε ποιον απευθύνεται;
Απ.: Αν διαβάσετε το τίτλο της εταιρείας και το moto της θα καταλάβετε τα πάντα:
RELYON
Automotiveexperts
Η επιτυχία σου στόχος μου
Όλο αυτό σημαίνει ότι δουλειά μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες σε όσους επαγγέλλονται ή χρειάζονται γρήγορη, ασφαλή και οικονομική μετακίνηση. Όποιος έχει ανάγκη τα παραπάνω μπορεί να βασιστεί επάνω μας. Από Δημόσιους Οργανισμούς, ιδιωτικές εταιρείες μέχρι και ιδιώτες.
Το τι μπορούμε να κάνουμε εξαρτάται από το ποιες είναι οι ανάγκες τους και οι επιθυμίες τους. Από συνεργασίες με συγκεκριμένους στόχους μέχρι ειδικές αποστολές.

Ερ.: Πώς αποφασίσατε να ξεκινήσετε, ποια ανάγκη είδατε;
Απ.: Ο τομέας της αυτοκίνησης στην Ελλάδα είχε τη μεγαλύτερη πτώση όπως είναι ήδη γνωστό. Αυτό είχε πολλές κακές επιπτώσεις και δύο καλές για την εταιρεία μας.
Πρώτον οι εταιρείες απευθύνονται πια σε εξωτερικούς συνεργάτες, αφού η στελέχωση πρέπει να είναι πια πολύ λιτή και δεύτερον πολλά καλά και έμπειρα στελέχη είναι διαθέσιμα να βοηθήσουν με τις γνώσεις τους πολλούς επαγγελματίες, αντί για έναν όπως έκαναν πριν.
Δηλαδή σήμερα ένα μικρό συνεργείο μπορεί να απολαμβάνει έναντι πολύ μικρής αξίας υπηρεσίες και τεχνογνωσία από στελέχη που στο παρελθόν απέφεραν κέρδη σε πολύ μεγαλύτερες εταιρείες.

Ερ.: Ποιο το δίκτυο συνεργατών σας, ποιες οι ειδικότητες;
Οι Συνεργάτες μας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.
Στις εταιρείες με τις οποίες έχουμε κοινή δράση όπως για παράδειγμα ο ΙΔΕΕΑ, η Verallis (Εταιρεία διαχείρισης εξόδων) η ΗTMS εταιρεία εκπαίδευσης.
Και σε ανεξάρτητους συνεργάτες που καλύπτουν τομείς όπως μηχανογράφηση, μάρκετινγκ και επικοινωνίας η υπηρεσιών aftersales κ.α. Η δράση μας καλύπτει όλη την Ελλάδα.
Περισσότερα για μας, τους πελάτες μας και τις επιτυχίες μας μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας www.relyon.gr