Το αντιολισθητικό Autosock αυξάνει την πρόσφυση σε δρόμο με πάγο ή χιόνι και μπορείτε να το προμηθευτείτε στο eshop.carner.gr

Το νέο αντιολισθητικό τοποθετείται πολύ εύκολα

Κάλυμμα τροχών για πρόσφυση στα χιόνια

Διαβάστηκε από 2072 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/12/2016

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του carner.gr, μπορείτε να βρείτε το νέο, αντιολισθητικό κάλυμμα τροχών AutoSock, που προσφέρει μεγάλη πρόσφυση στον πάγο και το χιόνι, όντας συμβατό με όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα.

 
Το Autosock είναι ένα πρόσφατα ανεπτυγμένο κάλυμμα τροχών, με στόχο να αυξάνει την πρόσφυση των τροχών στο δρόμο όταν οδηγείτε σε πάγο ή χιόνι. Το νέο προϊόν, που μπορείτε να το βρείτε στο e-shop του carner.gr, διαθέτει μία σειρά από πλεονεκτήματα όπως τα εξής:
 • Τέλεια προσωρινή χειμερινή βοήθεια για οχήματα.
 • Μπαίνουν και βγαίνουν εύκολα ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες κρύου.
 • Ανετη οδήγηση - μέγιστη ταχύτητα οδήγησης 50 χλμ/ώρα.
 • Χωρίς θορύβους και τριγμούς. 
 • Πολύ μικρό βάρος και εύκολη αποθήκευση.
 • Κεντράρεται μόνο του.
 • Χρησιμοποιείται ξανά και ξανά και πλένεται στο πλυντήριο.
 • Ανακυκλώσιμο υλικό φιλικό στο περιβάλλον.
 • Δεν προξενεί ζημιές στις ζάντες αλουμινίου.
 • Εγκεκριμένο από τους οργανισμούς TUV και GS.
 • Ταιριάζει σε όλα τα επιβατικά οχήματα.
 • Αποτελεί επιλογή των κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων.
 • Κατάλληλο και για οχήματα με χαμηλό προφίλ ελαστικών, χαμηλωμένη ανάρτηση καθώς και για οχήματα με ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας (ESP, ABS).
Τα νούμερα της Autosock κατά καιρούς αλλάζουν από 54 σε 540 κτλ οπότε τα προϊόντα 53, 54, και 540 είναι ίδια ακριβώς διάσταση.

Οδηγίες τοποθέτησης

Πιο εύκολο δε γίνεται: Παρκάρετε το όχημα και τραβήξτε το χειρόφρενο. Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής το όχημα δεν πρέπει να βρίσκεται σε κλίση. Το Autosock πρέπει να τοποθετείται στους τροχούς κίνησης. Ξεκινήστε την εφαρμογή από την κορυφή του τροχού και προς τα κάτω. Μετακινήστε το όχημα σχεδόν 1 μέτρο και τοποθετήστε και το υπόλοιπο μέρος του καλύμματος στον τροχό. Το Autosock αυτόματα θα έρθει στο κέντρο μόλις το αυτοκίνητο ξεκινήσει.

Προσοχή!

Μην απενεργοποιείτε κανένα anti-spin πρόγραμμα όπως ETS, ASR, ESP, DSC κα. Ξεκινήστε το όχημα και οδηγείστε προσεκτικά αποφεύγοντας σπιναρίσματα, απότομα φρεναρίσματα, απότομες επιταχύνσεις γιατί μπορεί να προκαλέσετε ζημιά στο προϊόν. Αν ακούσετε οποιονδήποτε παράξενο θόρυβο, σταματήστε και ελέγξτε αν το Autosock είναι στη θέση του.

Η εγγύηση δεν καλύπτει ζημιές που έχουν προκληθεί στο προϊόν από κακή χρήση.

Οδηγίες χρήσης

H Autosock πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε πάγο και σε χιόνι, πρέπει να αφαιρείται αμέσως όταν δεν απαιτείται πλέον η χρήση της πχ σε στεγνό δρόμο, σε δρόμο μόνον με βροχή, σε χωματόδρομο χωρίς χιόνι η πάγο, ή όταν το όχημα είναι παρκαρισμένο. Όταν ξεκινάτε κανείς δεν πρέπει να βρίσκετε πίσω από το όχημα, διότι πέτρες, κομμάτια πάγου κλπ μπορεί να εκτοξευτούν προς τα πίσω με μεγάλη ταχύτητα. Παρακαλούμε πολύ να οδηγείτε πολύ προσεκτικά όταν χρησιμοποιείτε Autosock διότι η έλλειψη θορύβου (σε αντίθεση π.χ. με τις απλές μεταλλικές αλυσίδες) μπορεί να παραπλανήσει τους οδηγούς και να τους κάνει να κινούνται με μεγάλη ταχύτητα. Η μέγιστη ταχύτητα που θα πρέπει να αναπτύσσει το αυτοκίνητο που «φοράει» Autosock είναι 50 χιλιόμετρα την ώρα.
 
Δείτε το αντιολισθηκό Autosock στο παρακάτω video και μάθετε περισσότερα εδώ.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

 ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μεταχειρισμένα ανταλλακτικά με «εγγύηση» 30ετίας

Επαγγελματικά προϊόντα περιποίησης για το αυτοκίνητό σου

Ελαστικά σε προσφορά

Προετοιμαστείτε για τα χιόνια

Καθαρισμός και ενίσχυση ψυκτικού υγρού

Αντιολισθητικές χιονοκουβέρτες ελαστικών

E-Shops & Αυτοκίνητο!

περισσότερα »