Για τα μοντέλα Renault, θα βρείτε σε όλους τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές ειδικά πακέτα με μεγάλες εκπτώσεις τόσο στην εργασία, όσο και στα ανταλλακτικά.

Για τα μοντέλα που έχουν κάποια χρόνια στην πλάτη υπάρχουν από την πλευρά των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών ειδικά πακέτα με γερές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά και εργασία.

Η Renault προσφέρει τα ολοκληρωμένα πακέτα RENAULT TOTAL CARE σε προνομιακές τιμές και δωρεάν έλεγχο 25 σημείων.

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Renault φροντίζει ώστε η συντήρηση του αυτοκινήτου σας να γίνεται οικονομικά και με ασφάλεια.

Τα πακέτα αφορούν σε αυτοκίνητα Renault ανεξαρτήτως ηλικίας, περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια.

Φέτος το χειμώνα όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων Renault μπορούν να επισκεφθούν το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών για έναν Δωρεάν Έλεγχο Ασφαλείας 25 σημείων.

Χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά Renault και με εγγύηση επισκευών της εταιρείας.

Χάρη στις εκπτώσεις έως 30% σε αξεσουάρ (μπάρες οροφής, κοτσαδόροι, μπαγκαζιέρες κ.λπ.), μπορείτε να εξοπλίσετε το Renault σας από μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ Renault.

Εκπτωτικά πακέτα RENAULT TOTAL CARE

17.954 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2015

Για τα μοντέλα Renault, θα βρείτε σε όλους τους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές ειδικά πακέτα με μεγάλες εκπτώσεις τόσο στην εργασία, όσο και στα ανταλλακτικά


Η Renault προσφέρει τα ολοκληρωμένα πακέτα RENAULT TOTAL CARE σε προνομιακές τιμές και δωρεάν έλεγχο 25 σημείων. Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Renault φροντίζει ώστε η συντήρηση του αυτοκινήτου σας να γίνεται οικονομικά και με ασφάλεια. 

Τι περιλαμβάνουν τα πακέτα RENAULT TOTAL CARE:
• αλλαγή λαδιών (περιλαμβάνει και φίλτρο λαδιού),
• service (αλλαγή λαδιών, μπουζί, φίλτρα λαδιού, αέρα και AC)
• αντικατάσταση τακακιών, αμορτισέρ, ιμάντων, συμπλέκτη, υαλοκαθαριστήρων, μπαταρίας κ.λπ.

Τα πακέτα αφορούν σε αυτοκίνητα Renault ανεξαρτήτως ηλικίας, περιλαμβάνουν ανταλλακτικά, λιπαντικά Elf, εργασία και ΦΠΑ σε προνομιακές τιμές και με απόλυτη διαφάνεια. Επίσης, χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά Renault και με εγγύηση επισκευών της εταιρείας.

Επίσης, φέτος το χειμώνα όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων Renault μπορούν να επισκεφθούν το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών για έναν Δωρεάν Έλεγχο Ασφαλείας 25 σημείων. Με αυτόν τον έλεγχο, το καταρτισμένο προσωπικό του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Renault, με τον πιο σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, θα φροντίσει το αυτοκίνητό σας.

Επιπλέον, χάρη στις εκπτώσεις έως 30% σε αξεσουάρ (μπάρες οροφής, κοτσαδόροι, μπαγκαζιέρες κ.λπ.), μπορείτε να εξοπλίσετε το Renault σας από μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ Renault