Αγοράζοντας μία BMW πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα νέα αυτοκίνητα BMW διαθέτουν στο βασικό τους εξοπλισμό πακέτο BMW Service Inclusive Standard για 5 χρόνια ή 60.000χλμ.

Μπορείτε να αναβαθμίσετε το πακέτο που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου σας οποιαδήποτε στιγμή, με προσιτό κόστος.

Εκτός του ότι έχετε κάλυψη για όλες τις εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης αναλώσιμων υλικών, παρατείνεται και η κάλυψή σας όσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών στα πλαίσια της εγγύησης.

Ελεγχόμενο κόστος για αναβαθμίσεις/επεκτάσεις: Εργασίες συντήρησης, αντικατάσταση αναλώσιμων υλικών, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και επισκευές από τους ειδικούς, τα πάντα καλύπτονται με ένα σταθερό και ελκυστικό κόστος.

Έχετε τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών πακέτων ανάλογα με τις ανάγκες σας.

ο BMW Service Inclusive μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη, διατηρώντας υψηλή την αξία μεταπώλησης της BMW σας.

Το BMW Service Inclusive παρέχεται σε οποιονδήποτε Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW στην Ελλάδα ή σε χώρα του εξωτερικού στην οποία ισχύει το πρόγραμμα.

Μπορείτε να επεκτείνετε ή να αναβαθμίσετε το πακέτο BMW Service Inclusive του αυτοκινήτου σας οποιαδήποτε στιγμή.

Υψηλά standards για το αυτοκίνητό σας με το BMW Service Inclusive

17.955 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/2/2015

Αγοράζοντας μία BMW πρέπει να γνωρίζετε ότι όλα τα νέα αυτοκίνητα BMW διαθέτουν στο βασικό τους εξοπλισμό πακέτο BMW Service Inclusive Standard για 5 χρόνια ή 60.000χλμ. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το πακέτο που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου σας οποιαδήποτε στιγμή, με προσιτό κόστος.


Εάν, μάλιστα, συνδυάσετε την Επέκταση Εργοστασιακής Εγγύησης BMW με το πακέτο BMW Service Inclusive Plus, τότε έχετε στη διάθεσή σας την πλήρη γκάμα υπηρεσιών. Εκτός του ότι έχετε κάλυψη για όλες τις εργασίες συντήρησης και αντικατάστασης αναλώσιμων υλικών, παρατείνεται και η κάλυψή σας όσον αφορά στην παροχή υπηρεσιών στα πλαίσια της εγγύησης, πέρα από τη διετή εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου.

Η διάρκεια ισχύος των πακέτων BMW Service Inclusive Standard, BMW Service Inclusive Plus και της Επέκτασης Εργοστασιακής Εγγύησης BMW ξεκινά από την ημερομηνία 1ης ταξινόμησης του αυτοκινήτου και τελειώνει με τη συμπλήρωση της συμφωνημένης διάρκειας / χιλιομέτρων (όποιο συμπληρωθεί πρώτο).

• Δωρεάν: Τα νέα αυτοκίνητα BMW περιλαμβάνουν στο βασικό εξοπλισμό πακέτο BMW Service Inclusive Standard 5/60.000 (διάρκειας 5 χρόνων ή 60.000χλμ. – όποιο συμπληρωθεί πρώτο).
• Ελεγχόμενο κόστος για αναβαθμίσεις/επεκτάσεις: Εργασίες συντήρησης, αντικατάσταση αναλώσιμων υλικών, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και επισκευές από τους ειδικούς, τα πάντα καλύπτονται με ένα σταθερό και ελκυστικό κόστος.
• Ελευθερία επιλογής: Έχετε τη δυνατότητα επιλογής διαφορετικών πακέτων ανάλογα με τις ανάγκες σας.
• Ελευθερία κινήσεων: Το BMW Service Inclusive παρέχεται σε οποιονδήποτε Επίσημο Έμπορο / Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW στην Ελλάδα ή σε χώρα του εξωτερικού στην οποία ισχύει το πρόγραμμα.
• Αδιάκοπη κάλυψη: Το BMW Service Inclusive μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη, διατηρώντας υψηλή την αξία μεταπώλησης της BMW σας.
• Δυνατότητα επέκτασης/αναβάθμισης: Μπορείτε να επεκτείνετε ή να αναβαθμίσετε το πακέτο BMW Service Inclusive του αυτοκινήτου σας οποιαδήποτε στιγμή.

Επίσης, το BMW Value Service είναι ένα μόνιμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα συντήρησης. Τα πακέτα Value Service περιλαμβάνουν εργασία, Γνήσια Ανταλλακτικά, που συνοδεύονται από διετή εγγύηση, λάδια προδιαγραφών BMW και ΦΠΑ 23%. 
Όλες οι εργασίες φανοποιείου εκτελούνται σύμφωνα με τις προδιαγραφές ποιότητας BMW, από εκπαιδευμένους τεχνικούς. 

Εάν η BMW σας υποστεί ζημιά, απαιτείται ο σωστός συνδυασμός τεχνολογίας και εξειδικευμένης τεχνογνωσίας για να επανέλθει και πάλι σε άριστη κατάσταση. Μία επίσκεψη στο συνεργείο BMW θα φέρει πάλι την BMW σας σε φόρμα και θα εγγυηθεί ότι η BMW σας ικανοποιεί όλες τις προδιαγραφές δοκιμών πρόσκρουσης της BMW