Μια απλή επίσκεψη σε ένα εξειδικευμένο συνεργείο, για έναν γρήγορο έλεγχο, μερικές μικρο-επισκευές και μια καλή συντήρηση μετά τις διακοπές, θα σας κοστίσει ένα μικρό ποσό τώρα, αλλά θα εξοικονομήσετε πολλά αργότερα.

Γλιτώστε ταλαιπωρίες και «τσάμπα» έξοδα

5.677 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/9/2016

Τα ταξίδια που «φόρτωσαν» χλμ το αυτοκίνητο, το κακό καύσιμο που βάλατε στις διακοπές και οι λακκούβες που «πίεσαν» τις αναρτήσεις, είναι σημαντικοί λόγοι για έναν πρώτο έλεγχο στο συνεργείο.

 
Το καλοκαίρι πέρασε και η επιστροφή στη βάση μας και τη δουλειά, μας φέρνει όλους αντιμέτωπους με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Ειδικά όμως όσοι ταξιδέψατε με το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια των διακοπών, πρέπει να προσθέσετε σε αυτές και μία ακόμα, ώστε να μην τη βρείτε μπροστά σας, το επόμενο διάστημα.

Τα επιπλέον χιλιόμετρα των διακοπών είναι δεδομένο ότι επηρεάζουν την κατάσταση του αυτοκινήτου, ειδικά αν συνοδεύονται από διαδρομές σε ακατάλληλους δρόμους, της επαρχίας και των νησιών, αλλά και από κατανάλωση καυσίμου από πρατήρια αμφιβόλου ποιότητας.
Δεν είναι λίγες οι φορές που επιστρέφοντας από τέτοια ταξίδια, το αυτοκίνητό μας αρχίζει να βγάζει προβλήματα, εξαιτίας της κακής χρήσης, τα οποία φυσικά, αν δεν προσεχθούν μπορούν να γίνουν ακόμη μεγαλύτερα, «χτυπώντας» και την τσέπη μας.

Επομένως, είναι η κατάλληλη περίοδος για την πραγματοποίηση ενός προγραμματισμένου service, το οποίο θα συνδυαστεί και με τους απαραίτητους ελέγχους της καλής λειτουργίας του αυτοκινήτου σας, ενώ αν δεν έχετε συμπληρώσει τον υποδεικνυόμενο χρόνο ή τα χιλιόμετρα, μια απλή επίσκεψη στο συνεργείο της εμπιστοσύνης σας, για έναν γρήγορο έλεγχο, μερικές μικρο-επισκευές και μια καλή συντήρηση μετά τις διακοπές, θα σας κοστίσει ελάχιστα τώρα, αλλά θα εξοικονομήσετε πολλά αργότερα.