Το εσωτερικό έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα, ενώ διακρίνεται η μεγάλη οθόνη αφής στη κεντρική κονσόλα.

Ο οδηγός έχει μπροστά του το όργανο του συστήματος Eco Drive Support, που έχει αντικαταστήσει το στροφόμετρο.

Εσωτερικό: Ποιοτικό και εργονομικό

62.865 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/8/2015

Στα πλαίσια της γενικότερης αναβάθμισης του μοντέλου και το εσωτερικό έχει αναβαθμιστεί ποιοτικά. Και στην υβριδική version του Auris, ξεχωρίζει στο κέντρο του ταμπλό η μεγάλη οθόνη αφής 7 ιντσών του συστήματος Toyota Touch II, η οποία πέρα από τις λοιπές ενδείξεις για το ηχοσύστημα, τη πλοήγηση και το κλιματισμό, απεικονίζει κι όλες τις απαραίτητες ενδείξεις για την ενεργειακή ροή του υβριδικού συστήματος. 
Ο οδηγός έχει μπροστά του το όργανο του συστήματος Eco Drive Support, που έχει αντικαταστήσει το στροφόμετρο, το λεβιέ του κιβωτίου ταχυτήτων τεχνολογίας e-CVT (ο οποίος έχει απαρνηθεί το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα του). Στο κέντρο του πίνακα οργάνων υπάρχει η έγχρωμη TFT οθόνη 4,2 ιντσών για τις βασικές πληροφορίες. Η γενικότερη σχεδίαση του εσωτερικού είναι εργονομική και μόνο η ορατότητα προς τα πίσω λόγω του στενού παρμπρίζ θα σας ενοχλήσει. Σε ότι αφορά τη πρακτικότητα, αυτή είναι πολύ καλή, με αρκετές θήκες για μικροαντικείμενα. Βέβαια λείπει η μεγάλη κεντρική θήκη που διαθέτουν τα βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα Auris, μιας και στο υβριδικό υπάρχει ο minimal λεβιές ταχυτήτων. 

Tags: TOYOTA AURIS
 
  • Thod

    Υ.Γ, Λάβετε σοβαρά τα like των σχόλιων των ηλ. αναγνωστών !!! μάλλον έχετε καταντήσει το κατεστημένο που προσπαθεί να κατευθύνει τις πωλήσεις αυτοκινήτων βάσει των διαφημιστικών σας πελατών, λοιπάμαι που το λέω...έχετε χάσει την διαδρομή σας, και εύλογα θα μου πείτε γιατί σας αναγνώσκω??? απλά για να ευθυμώ!!!

      73