Το εσωτερικό του Mokka δεν αλλάζει. Παραμένει σύγχρονο σχεδιαστικά και με ποιοτικά υλικά κατασκευής.

Νέα γραφικά και ενδείξεις για το σύστημα infotainment, που θα απαιτήσει και πάλι κάποιο χρόνο εκμάθησης από τον οδηγό.

Στις πίσω θέσεις του Mokka, δυο επιβάτες θα βολευτούν χωρίς παραχωρήσεις, έχοντας άνετους χώρους για το κεφάλι και τα πόδια τους.

Εσωτερικό: Μοντέρνα εμφάνιση, καλά υλικά και πρακτικότητα

75.988 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/11/2015

Το εσωτερικό του Mokka ακολουθεί τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις, διαθέτοντας όλα τα στοιχεία εκείνα που του χαρίζουν μια high-tech εικόνα. Έτσι, στο ανώτερο μέρος της κονσόλας υπάρχει μια ψηφιακή οθόνη 7 ιντσών πολλαπλών ενδείξεων, με νέα γραφικά και interface για καλύτερη και πιο ευκρινή πλοήγηση σε όλα τα μενού του infotainment. Ακριβώς από κάτω της διακρίνονται οι αεραγωγοί για την ψύξη-θέρμανση, αλλά και τα πολλά κουμπιά για το χειρισμό του infotainment και του συστήματος κλιματισμού, που γεμίζουν την κονσόλα αλλά επιβαρύνουν την εργονομία. Ο πίνακας οργάνων από την πλευρά του είναι πλήρης και ευανάγνωστος, με κόκκινο φωτισμό των ενδείξεων και πλήρη οθόνη πληροφοριών. Πολύ καλή είναι η θέση οδήγησης, που στο Mokka της δοκιμής μας περιλάμβανε και ρύθμιση για τη μέση. Το τιμόνι από την πλευρά του διαθέτει διακόπτες για χειρισμό του trip computer και του συστήματος infotainment και είναι πλήρους ρυθμίσεων.

Tags: OPEL MOKKA
 
  • sainis

    Γιατί γράφετε "στα γρήγορα" ότι καίει 4,9 ενώ στην πραγματικότητα καίει 6,4?

      4
    • autotriti

      Απάντηση: "Στα γρήγορα" αναφέρεται η εργοστασιακή μέτρηση. Στο κείμενό μας η δική μας μέτρηση.

        1
  • sakis

    To 6,4 είναι μέτρηση trip computer? Μέτρηση με γέμισμα σε αληθινό βενζινάδικο κάνετε? Τα trip computer δείχνουν ότι θέλουν...

      1
    • autotriti

      Απάντηση: Έχουμε ειδικό μηχάνημα καταγραφείς των καταναλώσεων, το οποίο συνδέεται με την OBD και μεταξύ άλλων μετράει και κατανάλωση.

        1
  • xristos

    Ποιόν αναγνώστη ενδιαφέρει η εργοστασιακή μέτρηση? Το μάτι του αναγνώστη πέφτει "στα γρήγορα" και εκεί πρέπει να υπάρχουν τα ΑΛΗΘΙΝΑ στοιχεία.

      2
  • cranky

    Τα obd scanners για να εμφανίσουν σωστές τιμές κατανάλωσης, προϋποθέτουν σωστή παραμετροποίηση και αρκετά ΠΛΗΡΗ γεμίσματα-αδειάσματα του ρεζερβουάρ για σωστό calibration. Ειδάλλως οι τιμές που δίνουν είναι ότι να΄ναι.

      1