Η άποψή μας

75.987 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/11/2015

Ο δυνατός πετρελαιοκινητήρας των 136 ίππων χαρίζει φτερά στο Opel Mokka, χωρίς να αποδεικνύεται λαίμαργος σε καύσιμο. Το αυτόματο κιβώτιο προσφέρει άνεση στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά εμφανίζεται ελαφρώς νωθρό όταν ο οδηγός θελήσει να κινηθεί πιο γρήγορα. Η τιμή απόκτησης του Opel Mokka με το αυτόματο κιβώτιο, ορίζεται στα 25.600 ευρώ (24.170 ευρώ η τιμή με όφελος απόσυρσης) για την έκδοση Edition, με το compact SUV να προσφέρει πολύ καλή ποιότητα κύλισης, αλλά και άνεση σε μακρινά ταξίδια.

Tags: OPEL MOKKA
 
  • sainis

    Γιατί γράφετε "στα γρήγορα" ότι καίει 4,9 ενώ στην πραγματικότητα καίει 6,4?

      4
    • autotriti

      Απάντηση: "Στα γρήγορα" αναφέρεται η εργοστασιακή μέτρηση. Στο κείμενό μας η δική μας μέτρηση.

        1
  • sakis

    To 6,4 είναι μέτρηση trip computer? Μέτρηση με γέμισμα σε αληθινό βενζινάδικο κάνετε? Τα trip computer δείχνουν ότι θέλουν...

      1
    • autotriti

      Απάντηση: Έχουμε ειδικό μηχάνημα καταγραφείς των καταναλώσεων, το οποίο συνδέεται με την OBD και μεταξύ άλλων μετράει και κατανάλωση.

        1
  • xristos

    Ποιόν αναγνώστη ενδιαφέρει η εργοστασιακή μέτρηση? Το μάτι του αναγνώστη πέφτει "στα γρήγορα" και εκεί πρέπει να υπάρχουν τα ΑΛΗΘΙΝΑ στοιχεία.

      2
  • cranky

    Τα obd scanners για να εμφανίσουν σωστές τιμές κατανάλωσης, προϋποθέτουν σωστή παραμετροποίηση και αρκετά ΠΛΗΡΗ γεμίσματα-αδειάσματα του ρεζερβουάρ για σωστό calibration. Ειδάλλως οι τιμές που δίνουν είναι ότι να΄ναι.

      1