Στο i-parts μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα είδη αξεσουάρ, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων σε προνομιακές τιμές τόσο για αυτοκίνητα, όσο και για μοτοσικλέτες.

i-ανταλλακτικά για αυτοκίνητο & μοτοσικλέτα

4.034 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/3/2015

Στο i-parts μπορείτε να βρείτε μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων για αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες επιλεγμένα είδη αξεσουάρ, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων σε προνομιακές τιμές.

 
Στο e-shop i-parts έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε ηλεκτρονικά τα προϊόντα αυτοκινήτου ή μοτοσικλέτας που ψάχνετε, καθώς η εταιρεία διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία ανταλλακτικών και αξεσουάρ για πολλές μάρκες και μοντέλα της αγοράς.

Επίσης, στο i-parts θα βρείτε μπαταρίες παντός τύπου, λιπαντικά και εξαρτήματα για αυτοκίνητα, σκάφη και μοτοσικλέτες. Επιπλέον είναι διαθέσιμα ανταλλακτικά για φωτοβολταϊκα, ups, αναπηρικά καροτσάκια, κλαρκ, φορτηγά, τρακτέρ, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή σε προνομιακές τιμές.

Να σημειωθεί τέλος, ότι το κατάστημα της επιχείρησης Φλωράτος Μιχάλης & ΣΙΑ εδρεύει στην Πάτρα, επί της οδού Μαιζώνος 241, ενώ μέσω του i-parts μπορεί να εξυπηρετήσει εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο όλες της περιοχές της επικράτειας.