Με μία σειρά από επώνυμα ή συνεργαζόμενα καταστήματα, η Xtreme4x4 αναπτύσσεται και εξαπλώνεται διαρκώς τόσο στην εγχώρια, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Προϊόντα για 4κίνητα

2.388 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/10/2014

Στο Xtreme 4x4 μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία ευρεία γκάμα προιόντων, εξοπλισμό και αξεσουάρ βελτίωσης για το δικό σας 4κίνητο όχημα.

 
Η εταιρεία Xtreme 4x4 ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1999 και εξειδικεύεται στον εξοπλισμό των 4κίνητων οχημάτων, καθώς και στις υπηρεσίες, αναφορικά με τα εκτός δρόμου αυτοκίνητα. Μάλιστα, μέχρι και σήμερα η Xtreme 4x4 διαθέτει, σύμφωνα με την περιγραφή του site της εταιρείας, μια πλούσια γκάμα 9.000 και πλέον προϊόντων και αξεσουάρ για όλα τα 4κίνητα οχήματα σε ιδιόκτητο χώρο 1.450 τ.μ. Επιπλέον, με μία σειρά από επώνυμα ή συνεργαζόμενα καταστήματα, η Xtreme4x4 προωθεί τα προϊόντα της τόσο στην εγχώρια, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι η Xtreme4x4 διαθέτει ετοιμοπαράδοτα τα περισσότερα προϊόντα της και σε οικονομικές τιμές. Παράλληλα, η Xtreme4x4 είναι εξουσιοδοτημένος διανομέας των εταιρειών Warn, Arb, Rubicon και Old Man Emu και γι αυτό παρέχει ισόβια εγγύηση γνησιότητας και καλής λειτουργίας των εν λόγω αξεσουάρ, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της αναλαμβάνει την ολοκληρωμένη τοποθέτηση των προϊόντων, αλλά και το εξουσιοδοτημένο service τους σε περίπτωση βλάβης.