Διέρρευσε το νέο Ford Mondeo
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Διέρρευσε το νέο Ford Mondeo

7.242 Επισκέψεις στο άρθρο (10/11/2021)

Εικόνες που δείχνουν το ολοκαίνουργιο Ford Mondeo διέρρευσαν, δείχνοντάς μας την εμφάνιση που θα έχει η νέα γενιά του μοντέλου!

Η Ford θα αποσύρει την τρέχουσα γενιά του Mondeo στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2022, όταν η παραγωγή του μοντέλου λάβει τέλος. Αν και το πλάνο της αμερικανικής μάρκας σχετικά με τον διάδοχό του στην Ευρώπη δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει, οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που πρόσφατα κυκλοφόρησαν και σας παρουσιάσαμε, υποδηλώνουν ότι η αυτοκινητοβιομηχανία εργάζεται για τον αντικαταστάτη του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Διέρρευσε το Mondeo που θα πωληθεί στην Κίνα

Σήμερα εικόνες που διέρρευσαν από το κινεζικό υπουργείο Βιομηχανίας και Τεχνολογίας, παρουσιάζουν ξεκάθαρα το νέο Mondeo που θα προσφερθεί στην κινεζική αγορά, το οποίο μάλιστα έχει διατηρήσει ακεραία την ονομασία του. Όπως μπορούμε να δούμε το νέο Mondeo εμπνέεται σχεδιαστικά από την Mustang Mach-E και από το Evos. Θυμίζουμε πως το τελευταίο θα πωλείται ως hatchback/crossover, ενώ το νέο Mondeo θα διατίθεται στο εμπόριο ως ένα παραδοσιακό σεντάν.
 

Σε έκδοση ST-Line

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν το μοντέλο ST-Line, το οποίο διαθέτει σπορ πινελιές, δίχρωμο εξωτερικό φινίρισμα, αλλά και ένα διαχύτη στο πίσω μέρος. Η διαρροή από την Κίνα αποκαλύπτει επίσης ότι θα υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές προσαρμογής ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού. Όπως προαναφέραμε η ονομασία του μοντέλου, τουλάχιστον για την αγορά της Κίνας θα παραμείνει ως «Mondeo» και θα αναγράφεται ολογράφως στην πόρτα του χώρου αποσκευών.
 

Με 2λιτρο μοτέρ βενζίνης και μεγαλύτερο κατά 66 χιλιοστά 

Η διαρροή επιβεβαιώνει επίσης ότι το νέο Mondeo θα πωλείται με κινητήρα βενζίνης 2,0 λίτρων στην Κίνα, αποδίδοντας 238 ίππους. Το αυτοκίνητο στις φωτογραφίες διαθέτει επίσης τροχούς 19 ιντσών με ελαστικά 235/45 και έχει μεταξόνιο 2.945 χιλιοστά. Το νέο Mondeo έχει μήκος 4.935 χιλιοστά, αριθμός που το καθιστά 66 χιλιοστά πιο μακρύ από το μοντέλο που εξακολουθεί να πωλείται στην Ευρώπη.
 

Δεν έχει ξεκαθαρίσει η Ford τι θα κάνει στην Ευρώπη 

Προς το παρόν για την Ευρώπη η Ford δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδιά της, ωστόσο, αν κρίνουμε από κατασκοπευτικές φωτογραφίες από τον περασμένο μήνα, θα μπορούσε να υπάρξει διάδοχος του σημερινού Mondeo, αν και πιθανώς με διαφορετικό όνομα.

Αυτό είναι!
-Εικόνες του νέου Ford Mondeo που θα πωλείται στην Κίνα διέρρευσαν.
-Πιο μεγάλο από το Mondeo που έχουμε σήμερα στην Ευρώπη.
-2λιτρο μοτέρ βενζίνης με 238 ίππους.
Θα ήθελε να δεις αντικαταστάτη του Ford Mondeo και στην Ευρώπη ή δεν ενδιαφέρεται πλέον ο κόσμος για σεντάν;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

test center
SEAT