Οι εικόνες προέρχονται από την ιστοσελίδα autoevolution.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι εικόνες προέρχονται από την ιστοσελίδα autoevolution.

Στο δρόμο ο αντικαταστάτης του Ford Mondeo

2.437 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2021)

Η Ford έχει βάλει μπροστά την εξέλιξη του μοντέλου που θα αντικαταστήσει το Mondeo και πρωτότυπα εντοπίστηκαν να πραγματοποιούν δοκιμές στο δρόμο!

Είναι γνωστό πως η Ford εδώ και αρκετό διάστημα έχει βάλει μπροστά την κατασκευή του αυτοκινήτου που θα αντικαταστήσει το Mondeo. Μάλιστα στο παρελθόν κάποιες εικόνες από πρωτότυπα είχαν διαρρεύσει και το ίδιο έγινε για μία ακόμα, αφού οι κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί το εντόπισαν σε δοκιμές στο δρόμο. Μάλιστα φαίνεται πως ανάμεσα στα δοκιμαστικά μοντέλα υπάρχουν διαφορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Λιγότερο καμουφλάζ σε σχέση με τα προηγούμενα πρωτότυπα 

Σε σύγκριση με παλαιότερες εμφανίσεις του μοντέλου, αυτό το όχημα που βλέπουμε στις εικόνες φοράει πολύ λιγότερο καμουφλάζ. Μπροστά, υπάρχει μεγάλη ομοιότητα με το Ford Evos που διατίθεται αποκλειστικά την Κίνα. Υπάρχει μια οκτάγωνη γρίλια με φαρδύ, περίπου οβάλ σχήμα και πλέγμα στο κέντρο. Τα φωτιστικά σώματα με αιχμηρά άκρα ξεκινούν ακριβώς κάτω από το καπό και φαίνεται ότι οι κύριοι προβολείς είναι χωρισμένοι κάτω από αυτά τα φώτα. Στο πλάι το σεντάν φαίνεται αρκετά κομψό. Το καπό έχει τοξωτό σχήμα και οδηγεί σε μία οροφή με ρέουσα προς τα πίσω σχεδίαση, ενώ τα πίσω φώτα εκτείνονται σε όλο το πλάτος του πίσω μέρους.
 

Άγνωστο το σύστημα μετάδοσης κίνησης

Αναφορικά με το σύστημα μετάδοσης κίνησης δεν υπάρχει καμία πληροφορία. Οι απολήξεις της εξάτμισης επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός κινητήρα εσωτερικής καύσης, ωστόσο προς ώρας παραμένει άγνωστο εάν θα συνοδευτεί από υβριδική βοήθεια και ποια ακριβώς θα είναι αυτή.
 
Μελλοντικά θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για τον αντικαταστάτη του Mondeo, ενώ να θυμίσουμε πως το τρέχον μοντέλο ολοκληρώνει την παραγωγή του στην Ευρώπη τον Μάρτιο του 2022.

Το πιάσανε στα πράσα!
-Η Ford δοκιμάζει το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το Mondeo.
-Πρωτότυπα εντοπίστηκαν με λιγότερο καμουφλάζ σε σχέση με παλαιότερα.
-Υπάρχουν ομοιότητες με το Evos.
Είναι το νέο Mondeo ένα από τα αυτοκίνητα που περιμένεις;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ELASTIKA 2024
moto