Μία 100% ηλεκτρική έκδοση της Pacifica εντός του 2017, φέρεται να ετοιμάζει ο όμιλος FCA

Μία 100% ηλεκτρική έκδοση της Pacifica εντός του 2017, φέρεται να ετοιμάζει ο όμιλος FCA

Έρχεται 100% ηλεκτρική Pacifica

3.448 Επισκέψεις στο άρθρο (1/1/2017)

Μία 100% ηλεκτρική έκδοση της Pacifica από την Chrysler, φέρονται να περιλαμβάνουν τα πλάνα του ομίλου Fiat όσον αφορά τη δική της «παρέμβαση» στην αγορά της ηλεκτροκίνησης.

Μόλις πριν δύο ημέρες ο όμιλος FCA ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει τίποτα καινούργιο στην επερχόμενη έκθεση North American International Auto Show, γεγονός που δεν προκάλεσε πολύ μεγάλη έκπληξη τελικά, εξαιτίας και των ιδιαίτερα αρνητικών αποτελεσμάτων που εμφάνισε ο όμιλος στο 3 τρίμηνο του έτους, οπότε και το καθαρό του χρέος ανήλθε στα 6,7 δισ. δολάρια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Παρόλα αυτά και με όλο και περισσότερες αυτοκινητοβιομηχανίες να αποδεικνύουν την πρόθεσή τους για στροφή στην ηλεκτροκίνηση, παρουσιάζοντας και πλήθος σχετικών, νέων τεχνολογιών στην έκθεση του Λας Βέγκας (η μεγαλύτερη εκδήλωση ηλεκτρονικών στον κόσμο) η «απάντηση» της Fiat στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν πρόκειται να αργήσει. 
Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που αποκαλύπτουν τα διεθνή ΜΜΕ, μέσα από τη Fiat, η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία φέρεται να ετοιμάζει ήδη ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο και αυτό είναι μία Chrysler Pacifica, η οποία και θα παρουσιαστεί πιθανότατα, εντός του 2017.
 
Η νέα κίνηση της Fiat στην ηλεκτροκίνηση λοιπόν, αναμένεται να έρθει μέσα από το λογότυπο της Chrysler, με μία απόλυτα ηλεκτρική έκδοση του μίνι van, Pacifica.
 
Παράλληλα βέβαια, εδώ και λίγε εβδομάδες έχει διαρρεύσει και η πρόθεση του Ομίλου, για ένα 100% ηλεκτρικό, σπορ αυτοκίνητο, με τη Maserati Alfieri να φέρεται να έχει επιλεγεί ως το πρότυπο, μετά και το πέρασμά της από την υβριδική έκδοση. Έχει ήδη τεθεί μάλιστα ως ορόσημο για το συγκεκριμένο μοντέλο, το 2020.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
test center