O James Cowan, διευθυντής πωλήσεων της Maserati στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε ότι η «Alfieri είναι ένα φουτουριστικό και πρωτοποριακό σε σχεδιασμό coupe μοντέλο, που όταν λανσαριστεί θα μπορεί να ανταγ
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

O James Cowan, διευθυντής πωλήσεων της Maserati στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε ότι η «Alfieri είναι ένα φουτουριστικό και πρωτοποριακό σε σχεδιασμό coupe μοντέλο, που όταν λανσαριστεί θα μπορεί να ανταγωνιστεί τις Jaguar F-type και Porsche 911».

Το 2016 η Maserati Alfieri με 520 ίππους

2.821 Επισκέψεις στο άρθρο (3/12/2014)

Η Maserati επιβεβαίωσε ότι θα λανσαριστεί το 2016 το μοντέλο παραγωγής της πρωτότυπης Alfieri -με το ίδιο όνομα- ενώ το 2+2 θέσεων ιταλικό coupe θα αποδίδει μέχρι 520 ίππους.

«Επίσημα χείλη» της ιταλικής εταιρείας ανακοίνωσαν ότι το πρωτότυπο μοντέλο που είχαμε δει στη Γενεύη τον περασμένο Μάρτιο θα πάρει τον δρόμο της παραγωγής για το 2016, με ελάχιστες αισθητικές αλλαγές, ενώ θα διατηρήσει και το ίδιο όνομα, Maserati Alfieri.
Πιο συγκεκριμένα, ο James Cowan, διευθυντής πωλήσεων της Maserati στο Ηνωμένο Βασίλειο, δήλωσε ότι η «Alfieri είναι ένα φουτουριστικό και πρωτοποριακό σε σχεδιασμό coupe μοντέλο, που όταν λανσαριστεί θα μπορεί να ανταγωνιστεί τις Jaguar F-type και Porsche 911». Επίσης, ο Cowan πρόσθεσε ότι «το εν λόγω μοντέλο δεν αναμένεται να γίνει best seller της εταιρείας, όμως αναμφισβήτητα θα ενσωματώνει όλα τα standards της Maserati».
Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι η Maserati Alfieri πατά στην πλατφόρμα των Ghibli και Quattroporte, ενώ εφοδιάζεται με τον 3λιτρο V6 της εταιρείας, που στην περίπτωση του συγκεκριμένου μοντέλου ξεκινά σε απόδοση από τους 410 ίππους και φτάνει τους 520 ίππους στην 4κίνητη έκδοση της Alfieri.
Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έναν χρόνο μετά το λανσάρισμα του coupe 2+2 θέσεων μοντέλου, θα ακολουθήσει και η κυκλοφορία της cabriolet εκδοχής του.

H Maserati Alfieri πατά στην πλατφόρμα των Ghibli και Quattroporte, ενώ εφοδιάζεται με τον 3λιτρο V6 της εταιρείας.

H Maserati Alfieri πατά στην πλατφόρμα των Ghibli και Quattroporte, ενώ εφοδιάζεται με τον 3λιτρο V6 της εταιρείας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto