Νέες μειωμένες τιμές ισχύουν για όλα τα νέα συμβόλαια και τις πρόσθετες πράξεις που θα εκδίδονται από την Εθνική Ασφαλιστική και αφορούν τα ασφαλιστήρια Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Η Εθνική μειώνει τα ασφάλιστρα για τα Ι.Χ.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/11/2013

Η Εθνική ανακοίνωσε ότι μειώνει τις τιμές στα νέα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτων, ενώ αναπροσαρμοσμένες προς τα κάτω θα είναι και οι τιμές για το πρόγραμμα Οδικής Βοήθειας.

 

Σύμφωνα με την εταιρεία, για 2η φορά μέσα στο 2013 η Εθνική Ασφαλιστική προχωρά στη μείωση των τιμών, όσον αφορά τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου. Ειδικότερα, οι μειώσεις αυτές ισχύουν από τις 12 Νοεμβρίου και θα εφαρμόζονται σε όλα τα νέα συμβόλαια. Επιπλέον, η νέα τιμολόγηση θα ισχύσει και για τις ανανεώσεις του Δεκεμβρίου. Αξίζει να τονιστεί ότι οι τελικές τιμές των ασφαλίστρων διαφέρουν για κάθε ασφαλισμένο, καθώς διαμορφώνονται ανάλογα και με τις ειδικές παραμέτρους που ισχύουν (ηλικία και εμπειρία οδηγού, συχνότητα ζημιών κα.).

Επιπλέον, στην παρουσίαση του νέου μειωμένου τιμολογίου, ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, Θεοφάνης Παναγιωτόπουλος και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της εταιρείας, Ηρακλής Δασκαλόπουλος ανέλυσαν τα στοιχεία και ανέφεραν ότι «αξιοποιώντας την εμπειρία εφαρμογής του καινούριου τρόπου τιμολόγησης και λαμβάνοντας υπόψη τις συνεχείς μεταβολές των δεδομένων της αγοράς, η εταιρεία προχώρησε στη συγκεκριμένη μείωση των ασφαλίστρων για τα συμβόλαια των επιβατικών ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.)».

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι πέρα των μειώσεων που ισχύουν για τα πακέτα EthnikiProtect (ProtectClassic, ProtectExtra και ProtectPremium), υπάρχει πλέον μείωση και στις τιμές της υπηρεσίας Οδικής Βοήθειας, για όσους επιθυμούν να τη συμπεριλάβουν στο συμβόλαιό τους, άνω του 30%, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

 

Τελευταία νέα