Ένα νέο συνδυαστικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας με νοσοκομειακές και εξωνοσοκομειακές καλύψεις δημιούργησε η ΙNTERLIFE, το HOSPITAL PROTECTION, που παρέχει αποζημίωση και σε περίπτωση ατυχήματος.

Πρόγραμμα HOSPITAL PROTECTION από την ΙNTERLIFE

Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/3/2015

Ένα νέο συνδυαστικό πρόγραμμα ασφάλισης υγείας με νοσοκομειακές και εξωνοσοκομειακές καλύψεις δημιούργησε η ΙNTERLIFE, το HOSPITAL PROTECTION, που παρέχει αποζημίωση και σε περίπτωση ατυχήματος.

 

Το πρόγραμμα
HOSPITAL PROTECTION της ΙNTERLIFE Ασφαλιστικής είναι ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την κάλυψη των νοσηλίων του ασφαλισμένου εντός Δημόσιου Νοσοκομείου, με την κάλυψη των Διαγνωστικών Εξετάσεων και των Επισκέψεων σε Ιατρούς στα εξωτερικά ιατρεία Δημόσιων Νοσοκομείων. Παράλληλα παρέχει αποζημίωση στον ασφαλιζόμενο σε περίπτωση ατυχήματος.

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στον ασφαλιζόμενο κάλυψη στους τομείς της πρόληψης, της διάγνωσης και της θεραπείας, να του εξασφαλίζει υπηρεσίες υγείας, καθώς και να τον βοηθήσει έγκαιρα και αποτελεσματικά σε περίπτωση ατυχήματος ή αιφνίδιας ασθένειας.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα παρέχει:
• Πλήρη κάλυψη Νοσοκομειακών Εξόδων:
Σε περίπτωση εισαγωγής του ασφαλισμένου σε Δημόσιο Νοσοκομείο εντός Ελλάδος, από Ατύχημα ή Ασθένεια, η εταιρία καλύπτει μέχρι του ποσού των 10.000 ευρώ ανά περιστατικό και ετησίως.
Καλύπτεται το 90% των πραγματικών δαπανών (εκπιπτόμενο ποσό το 10% επί των πραγματικών δαπανών) που πραγματοποιήθηκαν εντός Δημόσιου Νοσοκομείου. Επίσης καλύπτονται τα έξοδα για δωμάτιο και τροφή έως 100 ευρώ ημερησίως.
• Πλήρη Κάλυψη Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης:
Η εταιρία καλύπτει τα έξοδα περίθαλψης στα Εξωτερικά Ιατρεία Δημόσιου Νοσοκομείου εντός Ελλάδος μέχρι ποσού 1.500 ευρώ, όπως αμοιβές γιατρών διαγνωστικές εξετάσεις, μικρές χειρουργικές επεμβάσεις αγορά φαρμάκων, αποζημίωση συνεπεία ατυχήματος κ.ά.

Τέλος, η ΙNTERLIFE Ασφαλιστική επισημαίνει ότι το πρόγραμμα αυτό μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε πρόγραμμα Προσωπικών Ατυχημάτων καθώς και με ανεξάρτητες καλύψεις, ενώ δεν συνδυάζεται με άλλα νοσοκομειακά προγράμματα.

 

Τελευταία νέα