Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική θέτει σε εφαρμογή τις διατάξεις περί προείσπραξης συμβολαίων, μέσω της βελτιωμένης διαδικτυακής πλατφόρμας «HERMES».

Στην προείσπραξη ασφαλίστρων και η ΔΥΝΑΜΙΣ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/4/2014

Στην εφαρμογή των διατάξεων περί προπληρωμής ασφαλίστρων προχωρά και η ΔΥΝΑΜΙΣ, σε συνδυασμό με την αναβάθμιση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας «HERMES», για πιο άμεση και ευέλικτη εξυπηρέτηση.

 

Μετά την ΑΤΕ & την Εθνική και η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική επιβεβαίωσε την πρόθεση της να εναρμονιστεί με τις Πράξεις 30 και 31 της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος, που ορίζουν την προπληρωμή ασφαλίστρων, προκειμένου τα συμβόλαια (νέα ή ανανεωμένα) να τεθούν σε ισχύ. 

Ειδικότερα, οι άνθρωποι της εταιρείας με μια σειρά συναντήσεων σε όλη την Ελλάδα ενημέρωσαν τους συνεργάτες της ασφαλιστικής και παρουσίασαν τη νέα διαμορφωμένη εμπορική πολιτική, τους τρόπους διαχείρισης συμβολαίων, καθώς και την ανανεωμένη διαδικτυακή εφαρμογή «HERMES» που αποτελεί -κατά την ίδια την εταιρεία- ένα σύγχρονο, ευέλικτο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης χαρτοφυλακίων.

 Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα, υποστηρίζει τις νέες διαδικασίες και διασφαλίζει την προεξόφληση των ασφαλίστρων, από τους λήπτες της ασφάλισης. Παράλληλα έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς, στοχεύοντας στην επίλυση διαχειριστικών προβλημάτων που επιβαρύνουν την καθημερινότητά των συνεργατών και δυσχεραίνουν την παραγωγική τους δραστηριότητα. 

Διαβάστε επίσης εδώ και εδώ σχετικά άρθρα για την προπληρωμή ασφαλίστρων.

 

Τελευταία νέα