Από αριστερά, Π. Κούβαλης, Διευθυντής Underwriting Αυτοκινήτου Interamerican, Σ. Αρβανιτάκη, στέλεχος Διεύθυνσης Πρακτορειακού Δικτύου Interamerican, Μ. Μοσχονάς, Διευθυντής Πρακτορειακού Δικτύου Interamerican, Δ. Παναγόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Λιανικής Ομίλου Σφακιανάκη, Γ. Βαλαής, Γεν. Διευθυντής Interamerican Βοήθειας, Π. Ανωγιάτης, Γεν. Διευθυντής Executive Insurance Brokers, Γ. Κουκουμέλης, CFO Ομίλου Σφακιανάκη.

Συνεργασία του Ομίλου Σφακιανάκη με την Interamerican

Διαβάστηκε από 1196 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/9/2016

Προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου, ειδικά σχεδιασμένα από την Interamerican για τον Όμιλο Σφακιανάκη, προβλέπει η συνεργασία των δύο Ομίλων.

 
Σε μια μεγάλη, ενημερωτική εκδήλωση ο Όμιλος Σφακιανάκη και η Interamerican ανακοίνωσαν την έναρξη πρότυπης συνεργασίας στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτων. Κατά τη διάρκεια του πανελλαδικού συνεδρίου πωλήσεων του Ομίλου Σφακιανάκη, που φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο των κεντρικών γραφείων της Interamerican, παρουσιάστηκε το πλαίσιο του «Σφακιανάκης Insurance», μιας συνεργασίας πρωτοποριακής για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, που περιλαμβάνει προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ειδικά σχεδιασμένα από την Interamerican για τον Όμιλο Σφακιανάκη.
 
Τα συγκεκριμένα προγράμματα ασφάλισης αφορούν στις μάρκες που αντιπροσωπεύει εμπορικά στη χώρα μας ο Όμιλος Σφακιανάκη. Πρόκειται για προγράμματα που λαμβάνουν υπΆ όψιν τα πλεονεκτήματα των μοντέλων, ιδιαίτερα αυτά που αφορούν στα  προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά συστημάτων οδικής ασφάλειας. Επιπλέον, η συνεργασία των δύο Ομίλων περιλαμβάνει την επανεκπαίδευση για την επαναπιστοποίηση του Δικτύου Πωλήσεων του Ομίλου Σφακιανάκη από το οργανωμένο και αναγνωρισμένο Κέντρο Εκπαίδευσης της Interamerican.
 
Η εν λόγω πρότυπη συνεργασία σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την Executive Insurance Brokers, θυγατρική εταιρεία μεσιτείας ασφαλίσεων του Ομίλου Σφακιανάκη, και την Interamerican.
 
Τα προγράμματα εκ μέρους της Interamerican παρουσίασε ο Π. Κούβαλης, Διευθυντής Underwriting Αυτοκινήτου, ενώ τα στελέχη του Ομίλου Σφακιανάκη Δ. Παναγόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής Λιανικής και Π. Ανωγιάτης, Γενικός Διευθυντής της Executive Insurance Brokers, παρουσίασαν τον απολογισμό των ασφαλιστικών εργασιών 2013-2016 με έμφαση στην ενιαία εμπορική πολιτική αμοιβών, τα κίνητρα πωλήσεων και την αυξανόμενη διείσδυση ασφαλίσεων. Η συνεργασία Interamerican - Ομίλου Σφακιανάκη  απηχεί τη στρατηγική συμπράξεων που ακολουθούν οι δύο επιχειρήσεις, σε μια εποχή που αυτές είναι απαραίτητες και αποδίδουν ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία στον πελάτη.