Η νέα συνεργασία ΑΤΕ Ασφαλιστικής και D.A.S. Hellas παρέχει προσθέτει εξασφάλιση για τον κλάδο της Νομικής Προστασίας των ασφαλισμένων.

Η ATE αναβαθμίζει την υπηρεσία της Νομικής Προστασίας

Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/11/2013

Με μια νέα συνεργασία η ΑΤΕ δημιουργεί τις προϋποθέσεις για καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον κλάδο της Νομικής Προστασίας, αφού θα συμπράττει πλέον με την D.A.S. Hellas.

 

Η ΑΤΕ Ασφαλιστική, μέλος του ομίλου «Τράπεζα Πειραιώς» και η D.A.S. Hellas, μέλος του παγκόσμιου φορέα Νομικής Προστασίας «D.A.S.», ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων καλύψεων στον τομέα της Νομικής Υπηρεσίας. Όπως αναφέρουν πηγές από τις δύο εταιρείες, η τεχνογνωσία και η εξειδίκευση των στελεχών της D.A.S. Hellas μπορούν να αποτελέσουν τα εχέγγυα, για τα προγράμματα κάλυψης στον κλάδο της Νομικής Προστασίας των ασφαλισμένων της ΑΤΕ Ασφαλιστικής.

Να θυμίσουμε ότι η ΑΤΕ για τον εν λόγω τομέα παρέχει:

• Διεκδίκηση αξιώσεων αποζημίωσης
• Υπεράσπιση του ασφαλισμένου σε ποινικά δικαστήρια λόγω θανάτου ή τραυματισμού προσώπου σε τροχαίο ατύχημα ή λόγω παράβασης ποινικής ή αστυνομικής διάταξης
Προσφυγές στις αρμόδιες διοικητικές αρχές, διοικητικά δικαστήρια, λόγω αφαίρεσης ή περιορισμού της άδειας ικανότητας οδηγού
• Διαφορές από ενοχικές συμβάσεις του ασφαλισμένου οχήματος.

Επίσης, με βάση τα προγράμματα ασφάλισης οχήματος, η εταιρεία καλύπτει:
• Αμοιβές δικηγόρων
Δικαστικές δαπάνες, αποζημιώσεις των μαρτύρων και πραγματογνωμόνων, καθώς και νόμιμες αμοιβές των δικαστικών επιμελητών
Δικαστικές δαπάνες του αντιδίκου, που βαρύνουν τον ασφαλισμένο
• Έξοδα και τέλη για τις προσφυγές ενώπιον των αρμοδίων διοικητικών δικαστηρίων.

Τέλος, σημειώνεται ότι η κάλυψη της Νομικής Προστασίας από την ΑΤΕ παρέχεται για όλες τις ασφαλιστικές περιπτώσεις που θα συμβούν στα γεωγραφικά όρια της Ελληνικής Επικράτειας και στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Τελευταία νέα