«Το δίκτυο της GlassDrive και οι άνθρωποι της αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της SGA Hellas, κ. Κ. Δημητρουλάκης, για το νέο κατάστημα της εταιρείας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Το Ηράκλειο Κρήτης απέκτησε νέο σταθμό GlassDrive

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/11/2013

Μια νέα μονάδα εξυπηρέτησης της GlassDrive λειτουργεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, με στόχο την εξυπηρέτηση των πελατών, στον τομέα της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων.

 

Νέες εγκαταστάσεις αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου ενέταξε η GlassDrive στο δυναμικό της, στην περιοχή Ηρακλείου Κρήτης. Πρόκειται για το κατάστημα του κ. Νίκου Τσαμπουράκη, που βρίσκεται στο 3ο χλμ Ηρακλείου-Μοιρών, στη θέση Σισάμια και έχει έκταση 200 τ.μ. Να σημειωθεί ότι ο σταθμός λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 ως τις 17:00.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο κ. Κωνσταντίνος Δημητρουλάκης Διευθύνων Σύμβουλος της SGA Hellas: «Το δίκτυο της GlassDrive και οι άνθρωποι της αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι της εικόνας της εταιρείας, τόσο προς τις ασφαλιστικές εταιρίες, όσο και προς τους καταναλωτές που την εμπιστεύονται. Αυτό σημαίνει ότι η διαδικασία επιλογής του δικτύου των συνεργατών είναι αυστηρή με βασικά κριτήρια την αξιοπιστία και το ήθος του ως επιχειρηματία, το επίπεδο της τεχνικής του κατάρτισης αλλά και τα υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης που πρέπει να παρέχει στον πελάτη. Όλοι οι επίσημοι συνεργάτες της GlassDrive εκπαιδεύονται τακτικά από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, τόσο σε τεχνικά θέματα όσο και σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών, ώστε το επίπεδο των υπηρεσιών να παραμένει πάντοτε σε υψηλά επίπεδα».

 

Τελευταία νέα