«Παρόντα» στην ενημέρωση των πολιτών για την Οδική Ασφάλεια ήταν και τα έντυπα Auto Τρίτη & Moto Τρίτη, καθώς και η εφημερίδα Χρηματιστήριο.

Το Auto Τρίτη «στήριξε» το Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας

Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/5/2014

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας την Τετάρτη 28 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος, που διοργάνωσαν το Ι.Ο.ΑΣ και η ΕΑΕΕ, ενώ στην εκδήλωση συνέβαλε και το Auto Τρίτη.

 

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών (ΕΑΕΕ) και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ) συνδιοργάνωσαν την Τετάρτη 28 Μαΐου στην Πλατεία Συντάγματος Φεστιβάλ για την Οδική Ασφάλεια, με θέμα: «Ασφαλής οδήγηση, ζήτημα ζωής!»

 Ήταν μια εκδήλωση εκπαιδευτικού και επιμορφωτικού χαρακτήρα, όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε βάθος -μέσα από πολλά προγράμματα και σεμινάρια- αναφορικά με την Οδική Ασφάλεια. «Παρόντα» στην ενημέρωση των πολιτών για την Οδική Ασφάλεια ήταν και τα έντυπα Auto Τρίτη & Moto Τρίτη, καθώς και η εφημερίδα Χρηματιστήριο. 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω φεστιβάλ στήριξαν -χορηγικά- οι ασφαλιστικές εταιρείες Εθνική, Ευρωπαϊκή Πίστη, Συνεταιριστική, ΑΧΑ, Interamerican και Υδρόγειος.

 

Τελευταία νέα